Kuva: Iiro Myllymäki

Riina-Maija Palander: 'Kalle on sairaalloisen mustasukkainen, tutkii tavarani, soittelee kavereille'

30.11.2018 14:45 - Henna Koste

Riina-Maija Palander puhuu avoimesti suhteestaan radio-ohjelmassa.

Riina-Maija ja Kalle Palander elävät etäsuhteessa. Riina-Maija asuu lapsiensa kanssa Ranskassa. Pari on puhunut avoimesti siitä, että Kalle on pettänyt vaimoaan. Radio Novan Sunnuntaibrunssi-ohjelmassa Esko Eerikäisen haastattelussa nainen myöntää, että tilanteet ovat v*tuttaneet häntä suuresti, mutta huomauttaa ettei voi laittaa miestään arestiinkaan.

- Jos hänellä sellainen fiilis, että hänen on pakko panna jotain mimmiä, niin huutelenko tuolta Ranskasta, että puhelimeni sijaintipalvelu kertoo sinun olevan jossain Mellunmäessä. Enhän voi tehdä mitään. Totta kai se v*tuttaa, Riina-Maija toteaa.

Hän kertoo, ettei osannut aavistaa pettämistä. 

- Luulin, että olen niin makea tyyppi, ettei hänellä ole tarvetta olla kenenkään muun kanssa, koska en ole mälsä sängyssä ja hänellä ei ole tylsää kanssani. Makkarin puolella on ollut aina sikahauskaa, nainen kuvailee.

Riina-Maija paljastaa kuitenkin miehestään yllättävän puolen.

- Kalle on sairaalloisen mustasukkainen. Hän nuuskii kaikki kamani ja puhelimeni. Hän soittelee kavereilleni.

Riina-Maija kertoo, että vuosien jälkeenkin heillä on vielä paljon kemiaa, vaikka suhteeseen on mahtunut ylä- ja alamäkiä.

- Keskenmeno tuli parin viikon jälkeen, kun Kalle jäi kiinni pettämisestä vuonna 2011, hän sanoo.

Pariskunta sai myöhemmin kaksoset ja samoihin aikoihin Kallen kilpaura loppui. Samoihin aikoihin oli rakennusprojekti ja Riina-Maijalla oli tallillinen hevosia hoidettavana. Kuuntele, miten pari selvisi kaikesta. Voit kuunnella Sunnuntaibrunssin jaksoja täältä

Kuuntele Sunnuntaibrunssi-ohjelmaa sunnuntaisin. 

Voice.fi ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: Riina-Maija Palander lataa: "Suomalaisista miehistä 90 prosenttia on tunneviileitä"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat