Kuva: Getty Images

Meghan Marklen asenne syynä avustajien lähtöihin? Kolme luottohenkilöä jätti työnsä hovissa

12.11.2018 12:15 - Katariina Auvinen

Prinssi Harryn kolme läheistä avustajaa ovat lähteneet työstään sen jälkeen, kun Meghan Markle saapui hoviin.

Julkisuuteen on tihkunut ikävää tietoa herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn häitä edeltävistä päivistä. Itse Ison-Britannian kuningatar Elisabeth olisi nimittäin tietojen mukaan varoittanut pojan poikaansa tämän morsiamen epäkunnioittavasta asenteesta. Meghan Markle oli toivonut erilaista tiaraa, minkä hän sai lainaksi, josta nainen oli kimpaantunut. 

Sen lisäksi hovista on kerrottu, että prinssi Harry on niin korvia myöden rakastunut tuoreeseen vaimoonsa, että mies on vannottanut avustajilleen, että heidän pitäisi toteuttaa hänen vaimonsa jokainen toive. 

Samantha Cohen oli Meghan Marklen henkilökohtainen avustaja, mutta hän irtisanoutui vain muutaman kuukauden jälkeen. (kuva: Getty Images )

Vaikuttaisi siltä, että kaikki ei ole aivan hyvin hovin puolella, koska häiden jälkeen itsensä on irtisanonut jo kolme prinssi Harryn läheistä avustajaa. Daily Mail -julkaisu uutisoi, että viimeisin lähtijä on hovin palveluksessa 17 vuotta ollut yksityissihteeri Samatha Cohen

- En ymmärrä, miksi ihmeessä hän jättäisi niin hyvän ja arvostetun työn, hovista ihmetellään julkaisulle. 

Myös Meghanin henkilökohtainen avustaja on jättänyt työnsä, joka käynnisti huhut siitä, että nainen olisi työntekijöilleen pomottava ja hankala. Prinssi Harryn luotettu avustaja Edward Lane Fox on myös irtisanoutunut työstään kuuden kuukauden aikana. 

Hovi itse ei ole ottanut suuremmin kantaa asiaan. 

- On todella ikävää, että he ovat lähteneet, mutta niin voi käydä kenelle tahansa, hovista tiedotetaan. 

Lue myös: Meghan Markle kiukutteli häätiarastaan - kuningatar varoitti prinssi Harrya morsiamen asenteesta

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat