Kuva: MTV

TTK-tähti Hannes Suominen juhlii tänään syntymäpäiväänsä - yllättyi ohjelman tuomasta suosiosta

09.10.2018 16:02 - Henna Koste

Näyttelijä Hannes Suominen on tanssinut suomalaisten sydämiin.

Näyttelijä Hannes Suominen juhlii tänään 37-vuotispäiväänsä. Muun muassa Tuntematon sotilas -elokuvasta tuttu mies on hurmannut suomalaiset tänä syksynä Tanssii tähtien kanssa -ohjelman parketilla. Miehen tanssiparina ja opettajana toimii Kia Lehmuskoski.

Iskelmän Iltapäivän Satu Kotonen haastatteli syntymäpäiväsankaria. Tanssitreenit ovat pitäneet miehen kiireisenä, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö hänen merkkipäiväänsä olisi otettu huomioon. 

- Sinne oli täytekakku hommattu. Sain skumppapullon oikein. Siellä oli hyvät meinigit. Minut yllätettiin laulamalla, Suominen kertoo.

Kansan suosikiksi tituuleerattu mies on ehtinyt saamaan jo kymppirivistön tuomareilta kauden alkuvaiheessa. 

- Totta kai se oli yllätys, että se meni niinkin hyvin. Eilen ja tänään on treenattu, silloin pisteet unohtuvat. Nyt ei mennyt mikään jakeluun. Pitää aloittaa puhtaalta pöydältä, hän kuvailee.

Hän toteaa, että toisinaan yön aikana tanssiliikkeet hautuvat mielessä ja luonnistuvat aamulla.

- En tiennyt yhtään, miten nopeasti opin ja mitä kaikkia vaikeuksia tulee olemaan. Tähän asti on aika riittänyt juuri siihen, että olemme saaneet sen valmiiksi. Yhtään vähempää harjoitusaikaa en haluaisi. 

Mies on saanut paljon hyvää palautetta työkavereiltaan ja tuntemattomiltakin ihmisiltä. 

- Viestejä on tullut kiitettävä määrä. Olen yllättynyt siitä, että niin moni laittaa viestiä. Se on tosi mukavaa, että ihmiset seuraavat ohjelmaa. Se kannustaa harjoitteluun, tähtitanssija iloitsee.

Tulevan sunnuntain tanssia Suominen odottaa jännittyneenä. 

- Seuraava tanssi on vaikea ja nopea. Tuntuu, ettei siitä tule mitään. Onneksi tässä on vielä päiviä, että saa harjoitella. Eiköhän se sieltä taas tule, Suominen sanoo.

Tanssii tähtien kanssa 

sunnuntaina 19.20

MTV3

Voice.fi, Iskelmä ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: TTK-kisaan valmistautuva Aki Linnanhde ei pelkää lempinimen saamista: "Ehdotuksia otetaan vastaan"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat