Kuva: Getty Images

Taas särö Khloé Kardashianin ja Tristan Thompsonin suhteeseen - miehen käytös kummastuttaa

27.09.2018 17:45 - Katariina Auvinen

Thompson oli kosketellut useita eri naisia juhliessaan yökerhossa viime viikolla.

Seurapiirikaunotar Khloé Kardashianin, 34, suhde ajautui kriisiin huhtikuussa, kun nainen synnytti tyttövauvan, mutta nainen oli saanut vain päiviä ennen synnytystä saanut tietää miehensä Tristan Thompsonin, 27, pettäneen häntä useiden eri naisten kanssa. 

Kardashian kertoi vastikään, että hän on vihdoin alkanut luottamaan mieheensä ja on muuttamassa hänen kanssaan uudelleen yhteen. Nähtäväksi jää, kuinka hyvin nainen otti miehensä bileillan viime keskiviikkona, koska Thompsonin käytös on taas kummastuttanut ihmisiä. 

Monien silminnäkijöiden mukaan Thompson kosketteli avoimesti useita eri naisia ja erityisesti yhden naisen takapuolella miehen käsi tuntui viihtyvän hieman liian hyvin. 

- Tristan flirttaili, kosketteli ja jutteli erään naisen kanssa kokob bileillan, kertoo paikalla ollut juhlija Daily mail -julkaisun mukaan. 

Thompson lähti klubilta hänen ystäviensä ja kahden kauniin bruneten kanssa jatkamaan iltaa. Perheen lähipiirin mukaan Khloé Kardashian haluaa uskoa jokaisen sanan, jonka hänen miehensä kertoo. 

- Khloé uskoo jokaisen sanan, jonka Tristan hänelle kertoo. He tulevat kyllä varmasti pysymään yhdessä. 

Nainen on itse kertonut lähipiirilleen, että hän haluaa pyrkiä pysymään perheenä parin yhteisen tyttären takia. 

Lue myös: Khloé Kardashian antoi viimein anteeksi miehelleen - muuttavat takaisin yhteen

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat