Kuva: Getty Images

Syöpä on hallinnut Täydelliset naiset -tähden perhe-elämää vuosia - suree menetettyjä hiuksiaan

27.09.2018 19:15 - Katariina Auvinen

Ensin Marcia Crossin mies sairastui syöpään, jonka jälkeen nainen itse sai diagnoosin.

Täydelliset naiset -televisiosarjassa Bree Van de Kampia näytellyt Marcia Cross, 56, on kertonut faneilleen, että hän on vihdoin parantunut syövästä. Nainen kertoi, että hän sai terveen paperit ja ilmoitti hoitojakson olleen hänelle erittäin rankka. 

Cross sairastui suhteellisen harvinaiseen peräaukon syöpään, mutta on nyt parantunut. 

Niin Cross kuin hänen miehensäkin ovat sairastaneet syövän. (kuva: Getty images )

"Olen onnellinen, kun olen elossa, mutta samalla surullinen, että hiukseni ovat pudonneet pois. Nyt ne ovat vain sentin mittaiset nysät." 

Cross pyysi myös vertaistukea muilta syöpään sairastuneilta, jotka ovat menettäneet hiuksensa. Nainen on saanutkin tuhansia kommentteja ja vertaistukea ihmisiltä. 

"Menetin omat hiukseni myös syöpähoitojen seurauksena. Ne kasvoivat lopulta todella kiharina takaisin, jonka jälkeen ne olivat myös osaksi harmaat. Olin toisaalta surullinen, mutta iloinen ollessani elossa. Kymmenen vuotta myöhemmin osaan arvostaa terveyttä. Ei ole mitään, mitä pieni kampaamokäynti ei korjaisi." 

"Tiedän todellakin, mitä käyt läpi, joten voimia ja tsemppiä." 

Crossin perhettä on kohdannut vaikeat ajat, koska naisen mies, Tom Mahoneylla, todettiin vuonna 2009 syöpä. Hoidot kuitenkin purivat hyvin ja mies sai myöskin terveen paperit rankkojen hoitojen jälkeen. 

Lue myös: Muistatko Täydelliset naiset -sarjan Juanita Soliksen? Katso miltä hän näyttää nykyään

Lähde: Daily mail & Instagram 

Kilpailut

Uusimmat