Kuva: Getty Images

One Direction -tähti pääsee vihdoin muuttamaan takaisin kotiinsa - eksä piti kartanoa vallassaan

24.09.2018 18:15 - Katariina Auvinen

Liam Payne muuttaa takaisin, kun hänen entinen tyttöystävänsä Cheryl Fernandes-Versini löysi vihdoin asunnon itselleen.

Laulajakaunotar Cheryl Fernandez-Versini, 35, ilmoitti eronneensa lapsensa isästä ja kymmenen vuotta nuoremmasta rakkaastaan laulaja Liam Paynesta, 25, heinäkuussa. Parin erosta kohistiin jo pitkään, joten tilanne ei sinänsä tullut yllätyksenä ihmisille. 

Liam Payne pääsi erosta yli mitä ilmeisimmin nopeasti, koska hänet nähtiin heilastelemassa useiden eri kaunotarten kanssa vain viikkoja eron jälkeen. Nyt Fernandes-Versini on vihdoin muuttanut pois Paynen omistamasta talosta parin lapsen kanssa kertoo Daily Mail -julkaisu. 

Nainen on löytänyt ison kartanon itselleen Pohjois-Lontoosta, joka on maksanut melkein 4 miljoonaa euroa. 

- Liam muutti itse ensin pois asunnostaan toiseen kämppäänsä, jotta Bear-pojan rytmi ei häiriintyisi. Nyt Cheryl on valmis muuttamaan pois asunnosta, lähde kertoo julkaisulle. 

Naisen tulevassa asunnossa on upea uima-allas, neljä makuuhuonetta ja iso pihamaa, jossa on tilaa temmeltää. Julkaisun mukaan Liam Payne muuttaa takaisin kartanoonsa, kun Fernandez-Versini on muuttanut pois. 

Joidenkin lähteiden mukaan One Direction -tähden ystävät olisivat syyttäneet miestä liiasta kiltteydestä, kun hän on antanut entisen tyttöystävänsä asua asunnossaan näinkin kauan. Payne itse on kuitenkin ollut kiireinen Yhdysvalloissa, kun hän on keskittynyt soolouraansa. 

Lue myös: Liam Payne nauttii sinkkuudestaan täysin rinnoin - "Näyttää, että hän on päässyt yli erosta"

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat