Kuva: Getty Images

Lukemattomat julkkikset ovat saaneet porttikiellon eri maihin - lue miksi

05.09.2018 21:45 - Katariina Auvinen

Esimeriksi Kiina on kieltänyt niin Selena Gomezia kuin Katy Perryäkin saapumasta maahan.

Voisi kuvitella, että Hollywoodin kuumimmat julkkikset pääsisivät paikkoihin, josta tavalliset tallaajat voivat vain haaveilla. Näin kyllä on, mutta eräät julkkikset ovat saaneet porttikiellon tiettyihin maihin. 

Katy Perry

Laulaja Katy Perry on tunnettu räväkästä tyylistään, mutta mitä ilmeisimmin hän on nyt suututtanut Kiinan johdon, eikä pääse esiintymään Victoria´s Secret -muotinäytöksessä Shanghaissa. 

Epäillään, että Perry olisi saanut porttikiellon maahan, kun hän käytti Taiwanin lippua konsertissaan. Alue on kiistanalainen, koska osapuolilla on eri näkemykset siitä, mihin Taiwan todella kuuluu. Kiina on sitä mieltä, että alue kuuluu heille. 

Tämän lisäksi Perryn auringonkukkia sisältänyt esiintymisasu olisi mahdollisesti suututtanut Kiinan, koska kukka symboloi protestia kiinan 2014 kauppasopimusta vastaan.

(kuva: Getty Images)

Selena Gomez 

Myös laulaja Selena Gomez on saanut porttikiellon julkaisun mukaan Kiinaan. Syy olisi se, että nainen poseerasi Tiibetin johtohahmo Dalai Laman kanssa 2016.

(kuva: Getty Images)

Miley Cyrus 

Miley Cyrus julkaisi kuvan 2009, jossa hän oli siristänyt silmänsä viiruiksi. Kiinan viranomaisten mukaan Cyrus loukkasi teollaan kansalaisia, jonka vuoksi hän ei tule pääsemään maahan. 

(kuva: Getty Images)

Kesha 

Laulaja Kesha ei päässyt esiintymään Malesiaan, koska päättäjien mukaan hänen konserttinsa olisi mahdollisesti loukannut heidän kulttuurisia perinteitään. Asiasta ei ole tihkunut enempää tietoa. 

(kuva: Getty Images )

Beyoncé

Laulaja Beyoncé ei pääse esiintymään Malesiaan, koska viranomaiset eivät sulata rohkeaa käytöstä lavalla. 

(kuva: Getty Images )

Paris Hilton 

Seurapiirikaunotar ei pääse Japaniin, koska hänet on tuomittu huumausainerikoksesta Yhdysvalloissa. 

(kuva: Getty Images)

The Beatles 

Legendaarinen yhtye sai porttikiellon Filippiineille, koska yhtye ilmoitti etteivät aio osallistua aamiaiselle maan hallitsijan vaimon, Imelda Marcosin kanssa. 

(kuva: Getty Images )

Akon 

Räppäri Akon teki seksikkään musiikkivideon, jossa lukemattomat vähäpukeiset naiset juhlivat allasbileissä buddha-patsaan edessä. Tapaus oli liikaa Sri Lankalle, joka päätti ettei tähdellä ole mitään asiaa maahan. 

(kuva: Getty Images )

Snoop Dogg 

Räppäri Snoop Dogg sai kahden vuoden maahantulokiellon Norjaan, kun hän jäi kiinni lentokentällä mukanaan kahdeksan grammaa marihuanaa. 

(kuva: Getty Images )

Lue myös: Huh, mitä komistuksia! Tähtien kuumat henkivartijat koottiin yhteen

Lähde: Marie Claire 

Kilpailut

Uusimmat