Kuva: Getty Images

Meghan Marklen isä haukkui taas tyttärensä lehtien palstoilla - Chrissy Teigenilta jäätävä kuitti

30.07.2018 17:15 - Katariina Auvinen

Herttuatar Meghanin ja tämän isän välit ovat tuskin lämpiämässä.

Mallikaunotar Chrissy Teigen, 32, on tunnettu suorista mielipiteistään, joita tähti ei pelkää laukoa erityisesti sosiaalisen median puolella. Terävä sanan säilä on johtanut jopa siihen, että itse Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on estänyt Teigenin Twitterissä.

Tähti on tällä kertaa ottanut kantaa herttuatar Meghanin isän sanomisiin.

"Tuo ihminen todella on syvältä. Miksei hän anna oman tyttärensä olla onnellinen? Todella noloa."

Meghan Marklen ja tämän isän Thomas Marklen välit eivät olleet lämpimät ennen häitä, mutta tuskin ovat lämpenemässä nyt häiden jälkeenkään, jos katsotaan miehen viimeisimpiä edesottamuksia. Thomas Markle on muun muassa lavastanut kuvia ja myynyt niitä lehdistölle saadakseen rahaa.

Mies on antanut myös avokätisesti haastatteluita, joissa hän haukkuu tytärtään siitä ettei tämä puhu hänelle. Isä on myös lytännyt koko hovin, koska hänen mielestään kuninkaallisuus on muuttanut hänen tytärtään. Sen lisäksi isä on nyt ottanut kantaa hänen tyttärensä mahdollisiin vauvahaaveisiin. Thomas Markle kertoo olevansa pettynyt, että Meghan ei puhu hänelle vaikka miehen mukaan hänestä tulisi isovanhempi hyvinkin pian. 

Julkisuudessa on väitetty Meghan Marklen isän valehdelleen hänelle tehdystä sydänleikkauksesta, koska hän ei halunnut osallistua tyttärensä häihin. (kuva: Getty Images )

"Chrissy, tuo on niin totta. Isän ei pitäisi tehdä noin tyttärelleen, häntä kiinnostaa ilmiselvästi vain raha." 

"Onko isä miettinyt sitä, että ehkä hänessä on vikaa, jos hänen tyttärensä ei halua olla hänen kanssaan missään tekemisissä?" 

"Perheen pitäisi olla ylpeä tyttärestään. Sen sijaan he ovat kateellisia." 

Katso twiitti alta tai jos se ei näy niin täältä

Lue myös: Meghan Marklen rento farkkumekko innosti fanit - näin kopioit tyylin itsellesi

Lähde: Marie Claire 

Kilpailut

Uusimmat