Kuva: Youtube

Saara Aallon serkku Sari Aalto osallistui Amerikan Talent-kisaan - Simon Cowellilta jäätävä reaktio

03.07.2018 10:15 - Iiro Myllymäki - Luettu 1 560 kertaa

Sari Aalto esitti vatsastapuhumisshow'n yhdessä RudiRokin kanssa.

Vatsastapuhuja Sari Aalto osallistui America’s Got Talent -kykykilpailuun yhdessä niin ikään vatsastapuhumista tekevän standup-koomikon RudiRokin kanssa. Kaksikko esitti vatsastapuhumistaitojaan hyödyntäen West Side Story -musikaalin klassikkokappaleen I Feel Pretty siten, että Sari Aalto lauloi RudiRokin liikutellessa suutaan ja päinvastoin. Sari Aalto on Ison-Britannian X Factorissa mainetta niittäneen laulaja Saara Aallon serkku.

Koe-esiintymistilaisuuden yleisö innostui esityksestä. Yleisössä naurettiin ääneen ja jopa kyyneleet silmissä. Tuomaristossa sen sijaan vastaanotto ei ollut yksimielisen innostunutta. Spice Girls -yhtyeestä tuttu Mel B ja näyttelijä Howie Mandel pitivät esitystä ”fantastisena”, kun taas Simon Cowellilla oli päinvastainen mielipide.

- Mielestäni tuo oli hemmetin kamalaa, Cowell sanoi saaden yleisön buuaamaan.

- Rakastan tuota laulua, mutta ette ole mielestäni tarpeeksi hyviä esiintyjiä, Cowell jatkoi.

Lopulta Sari Aalto ja RudiRok eivät päässeet kilpailussa jatkoon. Voit katsoa esityksen alla olevalta YouTube-videolta.

Kaksikko on lopputuloksesta huolimatta hyvillä mielin kilpailuun osallistumisesta, ja Sari Aalto kertoo Instagram-päivityksessä kokemuksen olleen ”superhauska”.

Sari Aallon perhepiirissä on enemmänkin tunnettuja esiintyjiä Saara Aallon lisäksi. Nainen on taikuri Simo Aallon tytär. Simo Aalto tunnetaan parhaiten Jokeri Pokeri Box -tv-ohjelmasta, jota on esitetty Pikku Kakkosessa. Sari Aalto on nähty myös Suomen Talent-ohjelmassa. Vuonna 2016 nainen sijoittui kilpailussa toiseksi.

Virtuoosimaisesta äänenkäytöstään tunnettu RudiRok on saanut maailmanlaajuista huomiota viraali-ilmiöiksi nousseilla YouTube-videoillaan. Eniten katselukertoja on kerännyt video, jossa mies matkii 30:n eri eläimen ääniä. Kyseisellä videolla on yli 13 miljoonaa katselukertaa. Voit katsoa videon alta.

Lue myös: Saara Aalto rikkoo tabuja rehellisyydellään: "Tuntuu, että tässä yhteiskunnassa täytyy vähän esittää"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat