Kuva: Getty Images

Mel B katkeroitui entiselle miehelleen - yllytti ystäväänsä vahingoittamaan tätä

29.06.2018 12:45 - Katariina Auvinen

Nainen sai vihdoin oikeustaistelun päätökseen hänen entistä miestään vastaan.

Entinen Spice Girls -tähti Mel B, kävi riitaisan oikeustaistelun hänen entistä miestään Stephen Belafontea vastaan. Mel B syytti miestään muun muassa niin henkisestä kuin fyysisestä pahoinpitelystä sekä manipuloinnista. Belafonten mukaan hänen entisellä vaimollaan oli taas vakava alkoholiongelma, joka sai tämän käyttäytymään väkivaltaisesti. 

Nyt Daily Mail -julkaisu uutisoi, että nainen olisi usuttanut ystäväänsä vahingoittamaan entistä miestään helmikuussa. Oikeuden tiedoista käy ilmi, että Mel B on useasti sanonut, että olisi parempi jos Belafonte olisi joko vankilassa tai kuollut. 

Ystävän mukaan oli ilmiselvää, että Mel B yritti saada häntä joko vahingoittamaan tai löytämään jotain, jonka avulla olisi voinut aiheuttaa harmia Belafontelle. Mel B:n tiedottaja ei halunnut kommentoida asiaa. 

Nainen on toivottavasti kuitenkin päässyt yli katkerasta ja vuosia kestäneestä suhteestaan, koska hän vahvisti uuden rakkauden löytymisen Instagramissa. Sen sijaan oikeus on määrännyt, että Belafonte ei saa lähestyä laulajaa. Hänelle on määrätty väliaikainen lähestymiskielto. 

Belafontella ja Mel B:llä on yhdessä yksi yhteinen lapsi. Mel B:llä on kaksi lasta edellisistä liitoista. 

Lue myös: Mel B:n tytär kirjoitti sydäntä särkevän kirjeen äitinsä pahoinpitelystä - aneli apua

Lähde:Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat