Kuva: Getty Images

Stranger Things -tähti Millie Bobby Brown poisti Twitter-tilinsä - taustalla surullinen tarina

14.06.2018 16:45 - Katariina Auvinen

Millie Bobby Brown joutui rajun kiusaamisen kohteeksi erään käyttäjän levitettyä perätöntä juorua.

Stranger Things -sarjassa näyttelevä Millie Bobby Brown, 14, on joutunut kohtaamaan Internetin julmuuden. Teini päätyi poistamaan Twitter-tilinsä kokonaan ja fanit arvelevat tietävänsä tasan tarkkaan syyn poistamiseen. 

Eräs Twitter-käyttäjä kertoi perättömän juorun tähden ja hänen kohtaamisestaan. Käyttäjän mukaan Brown olisi viime vuonna repinyt hänen hijabinsa alas, kun fani oli halunnut ottaa näyttelijän kanssa yhteiskuvan. 

Asian oikea laita selvisi ja perätöntä juorua levittänyt henkilö poistettiin Twitteristä, mutta tarinalla oli kauaskantoiset seuraukset. Monet käyttäjät suivaantuivat nuorelle tämän oletetusta käytöksestä ja kiusasivat häntä rankoin sanakääntein. Brownia vastaan tehtiin myös oma hashtag, jonka takana ihmiset keksivät perättömiä tarinoita ja juoruja kiusatakseen nuorta näyttelijää. 

Brownin vanhemmat ovat englantilaisia, mutta hän on itse syntynyt Espanjassa, jossa hänen vanhempansa työskentelivät. Kun Brown oli neljävuotias hänen perheensä muutti Yhdysvaltoihin, jossa teini on kasvanut valtaosan elämästään. Hän on näytellyt, mutta tehnyt myös töitä mallina nuoresta iästään huolimatta. 

Lue myös: Stranger Things -sarjan uudesta kaudesta tihkuu tietoa - Uma Thurmanin tytär nähdään roolissa

Lähde: UNILAD

Kilpailut

Uusimmat