Kuva: Getty images

Kylie Minogue paljasti uuden rakkaansa - fanit sekosivat hellästä suudelmakuvasta

29.05.2018 16:30 - Iiro Myllymäki

Kuva on otettu naisen 50-vuotissyntymäpäiväjuhlilla.

Juuri 50-vuotissyntymäpäiväänsä juhlinut poptähti Kylie Minogue on tuonut julkisuuteen uuden rakkaansa. Nainen juhli syntymäpäiviään hulppeasti Lontoossa julkkisten täyttämässä juhlassa, mutta juhlissa oli myös mukana yksi Kylielle erityisen tärkeä henkilö. Nainen jakoi Instagram-tililleen kuvan itsestään jakamassa hellän suudelman miehen kanssa, mutta kuvassa nainen ei paljastanut, kuka mies on. Fanit alkoivatkin kuumeisesti odottaa tietoa, kuka on uusi Kylien sydämen valittu. Jos kuva ei näy alla, klikkaa tästä.

Useat tiedotusvälineet kirjoittavat, että mies on brittiläisen miehille suunnatun GQ-lehden luova johtaja Paul Solomons. News.com.au-sivuston mukaan Solomons on 43- tai 44-vuotias. Myös Solomons on jakanut saman romanttisen kuvan hänestä ja Kyliesta omalla Instagram-tilillään. Kaksikon uskotaan tavanneen viime helmikuussa yhteisten ystävien kautta.

Paul Solomons (kuva: Getty images)

Kylie Minogue on kohdannut rakkauselämässään monia vastoinkäymisiä. Viime vuoden helmikuussa nainen ilmoitti eroavansa kihlatustaan näyttelijä Joshua Sassesta, 30. Tuolloin huhuttiin, että ero johtui siitä, että Sasse oli pettänyt Minogueta espanjalaisnäyttelijä Marta Milansin kanssa. Kylie on haastatteluissa myöntänyt, että ero oli hänelle hyvin rankka paikka ja johti suoranaiseen hermoromahdukseen. Nainen on purkanut eron aiheuttamia tuntoja musiikkiinsa, ja uudella Golden-albumilla monet naisen itsensä kirjoittamat sanoitukset käsittelevätkin aihetta.

Kylie Minogue ja Joshua Sasse (kuva: Getty images)

Lue myös: Kylie Minogue julkaisi seksikkään kuvan 50-vuotispäivänsä kunniaksi - katso

Lähteet: News.com.au, Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat