Kuva: Getty Images

Huippujalkapalloilija Ronaldinho aikoo naida molemmat tyttöystävänsä? Elävät miljoonakartanossa

25.05.2018 12:15 - Katariina Auvinen

Ronaldinho ei ole mitä ilmeisimmin yhden naisen mies. Moniavioisuus on kielletty Brasiliassa ja siitä voi seurata vankeusrangaistus.

Brasilialainen huippujalkapalloilija Ronaldinho, 38, ei ole yhden naisen mies. Hän on avoimesti asunut jo tovin tyttöystäviensä, Pricilla Coelhon ja Beatriz Souzan, kanssa miljoonakartanossa. Nyt Ronaldinho aikoo viedä molemmat naisensa vihille samaan aikaan kertoo Daily Mail -julkaisu. 

Häitä suunnitellaan elokuuksi. Moniavioisuus on kielletty Brasiliassa ja siitä voi seurata jopa kuusi vuotta vankeutta, mutta ilmeisesti häät ovat vain symbolinen seremonia. 

Mies on seurustellut Coelhon kanssa jo usean vuoden ajan, mutta iski silmänsä vuonna 2016 Souzaan. Coelho hyväksyi suhteen uuteen naiseen, joten kolmikko on elänyt yhdessä sulassa sovussa siitä lähtien. 

Julkisuuteen on tihkunut tietoa, että molemmat naiset saata käyttöönsä noin 1500 puntaa kuussa eli yli 1700 euroa, jonka he voivat käyttää miten haluavat. Mies myös hemmottelee naisiaan aivan samanlaisilla lahjoilla. 

Ronaldinho kosi molempia naisia viime vuoden tammikuussa antaen heille myös samanlaiset kihlasormukset. Vaikka kolmikko vaikuttaa olevan tyytyväinen tilanteeseen, on esimerkiksi miehen sisko esittänyt vastalauseita tilannetta kohtaan. 

Hän on kertonut avoimesti, ettei aio tukea veljensä moniavioisuutta millään tavalla. Mies on itse kieltänyt kihlauksen, mutta monet ihmiset hänen lähipiiristään kertovat sen johtuvan siitä, ettei mies halua joutua kahnaukseen poliisin kanssa asiasta. 

Lue myös: Ronaldinho osaa sen edelleen - teki unelmamaalin 35:stä metristä

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat