Kuva: Getty Images

Britney Spearsin entinen mies karhuaa valtavia elatusmaksuja - laulaja haluaa pestä kätensä asiasta

24.05.2018 16:45 - Katariina Auvinen

Spears on kertonut, että ei ole hänen ongelmansa, jos Kevin Federlinella on niin paljon lapsia.

Laulaja Britney Spears, 36, oli myrskyisässä suhteessa räppäri, Kevin Federlineen, 40, vuosina 2004-2007. Nainen on puhunut siitä, että 2000-luvun alku oli hänelle erittäin vaikeaa aikaa. Spears sai Federlinen kanssa suhteen aikana kaksi lasta, Jean Prestonin, 12 ja Jaydenin, 11, joista mies karhuaa nyt valtavaa määrää elatusmaksuja. 

Mies ei ole tyytyväinen 20 000 dollarin kuukausittaiseen maksuun vaan haluaa Spearsilta nyt jopa 60 000 dollaria kuussa. Nainen ei ole tätä kuitenkaan sulattanut. Spearsin mukaan ei ole hänen ongelmansa, jos Federlinella on ongelmia lapsikatraansa elättämisen kanssa. Miehellä on yhteensä kuusi lasta kolmen eri naisen kanssa. 

Kevin Federlinen ja Britney Spearsin myrskyinen liitto kesti vain muutaman vuoden. (kuva: Getty Images )

Yhdysvaltojen lain mukaan molempien vanhempien pitäisi huolehtia lastensa hyvinvoinnista taloudellisesti, mutta Daily Mail -julkaisun mukaan Federline tuo pöytään vain 3000 dollaria kuussa. 

- Britney haluaisi tilanteen selviävän mahdollisimman nopeasti, mutta hän ei aio antaa periksi entiselle miehelleen, koska se ei ole hänen ongelmansa. Kevin on halunnut nyhtää Britneyltä irti pennosia joka vuosi entistä enemmän, lähde kertoo. 

Spearsin mielenterveys järkkyi vuonna 2006, joka johti siihen että Federlinelle määrättiin lasten huoltajuus. 

Lue myös: Britney Spears julkaisi treenivideon yhdessä poikaystävänsä kanssa, fanit haltioituivat: ”Superpari”

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat