Kuva: Getty Images

Travis Scottin puheet kummastuttavat - vaatii Kylie Jenneriä jäämään kokonaan kotiäidiksi

23.05.2018 11:45 - Katariina Auvinen

Kylie Jenner synnytti pari kuukautta sitten ensimmäisen lapsensa.

Seurapiirikaunotar Kylie Jenner, 20, on luonut oman kosmetiikkabrändin, joka menestyy maailmalla. Jenner synnytti pari kuukautta sitten ensimmäisen lapsensa, Stormin, jonka isä on räppäri Travis Scott, 26. Nyt Scottin puheet ovat hämmästyttäneet ihmisiä. 

Räppärin mielestä Jennerin pitäisi lopettaa uran luominen ja keskittyä kotiäitiyteen. Lähteen mukaan Scott haluaa, että Stormi on Jennerin ykkösprioriteetti.

- Travis rakastaa Kylietä ja he ovat yhdessä rakastavia vanhempia, mutta hän pelkää Kylien ajautuvan samanlaiseen elämäntapaan kuin ennen lasta. Silloin hän biletti koko ajan, lähde kertoo Seventeen-julkaisun mukaan. 

Kylie Jenner on kertonut miehelleen, että hän aikoo kehittää omaa kosmetiikkabrändiään ja päästä takaisin työelämään nopeasti. Tästä mies on kuitenkin toista mieltä. 

- Travis haluaa Kylien pysyvän pelkästään kotona. Hän ei myöskään halua, että Kylie luottaa niin paljon lastenhoitajien apuun kuin hän tällä hetkellä tekee, lähde lisää. 

Julkisuuteen on tihkunut tietoa, että Jennerin äiti, Kris, auttaa tytärtään paljon lapsen hoitamisessa. Sen lisäksi naisen apuna on myös useita lastenhoitajia, jotka hän on palkannut vain Stormia varten. 

Travis Scott ei ole itse ollut läsnä tyttärensä elämässä kovinkaan paljon, koska hän on kiertänyt Yhdysvaltoja omalla kiertueellaan. 

Lue myös: Kylie Jenner esitteli hoikistunutta vyötäröään - fanien huomio kiinnittyi taka-alalle

Lähde: Seventeen 

Kilpailut

Uusimmat