Kuva: Getty Images

Suhde syvenee? Ystävät varoittavat Selena Gomezia rakastumasta Justin Therouxiin

22.05.2018 20:45 - Katariina Auvinen

Jennifer Anistonin entinen mies on iskenyt silmänsä Gomeziin.

Kerroimme jo huhtikuussa, että Jennifer Anistonin entinen mies, Justin Theroux, 46, olisi huhujen mukaan iskenyt silmänsä tuoreeseen sinkkuun, Selena Gomeziin, 25. Pariskunnan lähipiirin mukaan suhde on vain syventynyt viikkojen aikana ja Jennifer Aniston ei ole tyytyväinen. 

Gomez ja Theroux keskustelevat Life and Style -julkaisun mukaan joka päivä. He myös ovat tavanneet ja keskustelleet siitä, kuinka he molemmat toivoisivat saavansa lapsia jonain päivänä. 

Selena Gomez on ollut ystävä Anistonin kanssa jo kauan. Theroux olisi monen lähteen mukaan ollut kiinnostunut Gomezista jo seurustellessaan Frendit-tähden kanssa. 

Justin Theroux ja Jennifer Aniston olivat yhdessä seitsemän vuotta. Aniston ei ole lähipiirin mukaan tyytyväinen entisen miehensä uuteen valloitukseen. (kuva: Getty Images )

- He ovat tukeutuneet toisiinsa, koska molemmilla on takanaan sotkuiset erot. Nyt näiden kahden suhde on muuttunut ihastukseksi, lähde kertoo julkaisulle. 

Parin ystävät ovat varoittaneet niin Therouxia kuin Gomeziakin suhteesta. Heidän mukaan suhde tulee päättymään huonosti, jos he alkavat seurustelemaan. 

Jennifer Aniston ja Justin Theroux ilmoittivat eroavansa helmikuussa. Pariskunta ehti olla yhdessä seitsemän vuotta. Sen sijaan Selena Gomez päätti pikasuhteensa Justin Bieberiin, jonka kanssa hän lämmitteli suhteen uudelleen viime syksynä. 

Lue myös: Jennifer Anistonin eksä liehittelee tähden hyvää ystävää - ikäeroa yli 20 vuotta

Lue myös: Selena Gomezin ja Justin Bieberin oikea eron syy paljastui - "hän valitsi onnellisuuden"

Lähde: Life and Style 

Kilpailut

Uusimmat