Kuva: Getty Images

Tuntematon nainen haukkui Pukumiehet-näyttelijää lihavaksi - mies pahoitteli kostoiskuaan

22.05.2018 18:45 - Katariina Auvinen

Patrick J. Adams julkaisi kuvan häntä haukkuneesta naisesta, mutta on nyt pahoitellut tekoaan.

Lauantaina Britannian kuninkaallisten häiden vieraiden joukossa nähtiin Meghan Marklen vastanäyttelijä, Patrick J. Adams, joka saapui tilaisuuteen vaimonsa, Troian Belissarion, kanssa.

Juhlat menivät hyvin, mutta ikävä tapaus sattui, kun pariskunta oli lentokentällä odottamassa lentoaan. Heidän vierellään sattui istumaan nainen, joka näki kuvan Adamsista ja Belissariosta paikallisessa lehdessä. 

Hän tunnisti pariskunnan vieressään ja sanoi heille lehtikuvan olevan hirvittävä otos pariskunnasta. Adams ei tästä hätkähtänyt vaan kertoi pitävänsä valokuvasta, hän tiedusteli vielä, miksi nainen piti kuvaa huonona. 

"Nainen kertoi, että näytän niin tukevalta kuvassa. Hän naurahti ja vaipui sen jälkeen uneen." Adams kirjoitti Instagram-tililleen. 

Mies otti myös hieman tukevasta naisesta kuvan, kun tämä nukkui ja julkaisi sen omalla Instagram-tilillään. Sen jälkeen hän kuitenkin poisti otoksen, koska monet pitivät kuvan julkaisua kiusaamisena. Nyt mies on pahoitellut tekojaan. 

Tuntematon nainen ei pitänyt pariskunnasta otetuista kuvista. (kuva: Getty Images )

"Olen pahoillani, kun julkaisin kuvan naisesta lentokentällä. Halusin vain antaa kasvot sille ihmiselle, joka koki hyväksyttäväksi arvioida minun ja vaimoni ulkonäköä julkisesti. Jotkut kommentoijat olivat kuitenkin sitä mieltä, että minä olin se kiusaaja otoksen takia. Poistin kuvan, mutta en sen takia, että kokisin olleeni jotenkin väärässä. 

Haluan muistuttaa, että minä en todellakaan ole kiusaaja. Se mitä tuntematon nainen sanoi meille oli tarpeetonta ja töykeää, mutta minun olisi pitänyt kertoa hänelle tuolloin, että tuollainen käytös on hyvin törkeää." 

Monet fanit ovat osoittaneet tukensa Adamsia kohtaan. Heidän mielestään on oikein, että mies poisti kuvan naisesta, mutta he myös ovat miehen kanssa samaa mieltä siitä, että toisen ulkonäön kommentointi on todella töykeää. 

Lue myös: Prinssi Harryn ja Meghanin viralliset hääkuvat julki - aviopari hehkuu onnea

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat