Kuva: Getty Images

Gwyneth Paltrow sairasti synnytyksen jälkeisen masennuksen - "En tuntenut mitään poikaani kohtaan"

27.04.2018 12:45 - Katariina Auvinen

Näyttelijäkaunotar kertoi, että masennus iski toisen lapsen myötä.

Näyttelijäkaunotar, Gwyneth Paltrow, 45, on kahden lapsen äiti. Hän on paljastanut, että kärsi toisen lapsen, Moses-pojan, 12, syntymän jälkeen synnytyksen jälkeiseen masennukseen. 

- Koko tilanne synnytyksen jälkeen oli vielä enemmän shokki minulle, koska en pitänyt itseäni ihmisenä, joka voisi sairastua masennukseen, hän kertoo Daily Mail -julkaisussa. 

Paltrow oli lapsen syntyessä naimisissa Coldplayn nokkamiehen, Chris Martinin, kanssa. Heillä oli Moses-pojan syntyessä jo kaksivuotias Apple-tytär. 

- Tunsin oloni niin onnelliseksi ja euforiseksi, kun Apple syntyi, että ajattelin automaattisesti saman käyvän myös Moseksen kohdalla. Sen tunteen heräämiseen meni kuitenkin aikaa. Olin synnytyksen jälkeen todella pimeässä paikassa, Paltrow kertoo avoimesti. 

Naisen mukaan kokemus oli hänelle hyvin herättelevä. Hän on tunnustanut, että hänestä tuntui täysin zombimaiselta poikansa syntymän jälkeen. 

- En vain tuntenut mitään, en tuntenut sydämessäni mitään poikaani kohtaan. Oletin olevani kamala äiti ja kamala ihminen, hän kertoo. 

Martin ja Paltrow erosivat toisistaan vuonna 2014. Nykyisin kaunotar on kihloissa Brad Falchukin kanssa. 

Paltrow nähtiin usein julkisuudessa Apple-tyttärensä syntymän jälkeen, mutta Moseksesta ei ole yhtään kuvaa äitinsä kanssa. (kuva: Getty Images)

Lue myös: Gwyneth Paltrow asteli punaiselle matolle rohkeassa tyylissä - minimekko imarteli sääriä

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat