Ihmis-Ken katuu yhtä kauneusleikkausta - "En suosittele kenellekään"

24.04.2018 13:45 - Katariina Auvinen

Rodrigo Alves on käyttänyt satoja tuhansia euroja kauneusleikkauksiin.

Ihmis-Keniksi nimetty Rodrigo Alves, 34, on käyttänyt satoja tuhansia euroja erilaisiin kauneusoperaatioihin, koska miehen tavoitteena on näyttää Ken-nukelta. Alves on muokannut muun muassa kasvojaan, vatsalihaksiaan sekä otattanut rasvaimuja. 

Mies on kuitenkin tullut katumapäälle edellisen operaation jälkeen. Operaatiossa poistettiin mieheltä neljä kylkiluuta, jotta tämän vyötärö näyttäisi kapeammalta. Vaikka miehellä onkin ampiaisvyötärö, leikkaus jätti hänelle kipuja.

- Joka ilta kärsin kivuista, se ei ole sietämätöntä, mutta kipu täyttää kuitenkin mieleni iltaisin. Olen alkanut miettimään, että mitä ihmettä oikein ajattelin, kun halusin poistattaa kylkiluitani, hän kertoo UNILAD-julkaisun mukaan. 

Alves kertoo, että leikkaus jätti hänen selkäänsä pitkittäiset arvet. Hänestä ei myöskään tunnu yhtään pienemmältä kuin ennen. Hän joutuu pitämään korsettimaista kiristysvyötä, mutta se ei ole tuonut haluttua tulosta. 

- En suosittele kenellekään tätä leikkausta. Se on riskialtis ja tulokset näkyvät vain, jos käytät korsettia, hän mainitsee. 

Lue myös: Ihmis-Ken luopuu kauneusleikkauksista: "En voi tehdä mitään vaarantamatta terveyttäni"

Lue myös: Ihmis-Ken poistatti neljä kylkiluutaan - esitteli nyt uutta olemustaan

Lähde: UNILAD

Kilpailut

Uusimmat