Kuva: Youtube

Tänään tv:ssä: Supersuositun sinkkukomedian jatko-osa, joka sai kriitikoilta täystyrmäyksen

24.04.2018 07:15 - Iiro Myllymäki

Bridget Jones: Elämä jatkuu oli yleisömenestys, mutta kriitikot eivät suosikkielokuvan jatko-osalle lämmenneet.

Bridget Jones: Elämä jatkuu on jatko-osa huippusuosittuun Bridget Jones – elämäni sinkkuna -elokuvaan. Komedioiden sarja täydentyi vielä kolmannella elokuvalla Bridget Jones’s Baby, joka ilmestyi vuonna 2016. Bridget Jonesin rooli on eittämättä Renée Zellwegerin tunnetuin.

Bridget Jones: Elämä jatkuu ilmestyi vuonna 2004. Elokuvasarjan ensimmäinen osa oli suurmenestys, ja myös jatko-osa keräsi hurjat lipputulot ja suuret katsojamäärät. Elokuva keräsi lipputuloja noin 214 miljoonan euron verran.

Hittielokuvan jatko-osassa Bridget Jones seurustelee unelmiensa miehen kanssa, mutta onnea varjostaa tämän kaunis kollega. Lopulta Bridgetin epävarmuus suhteestaan johtaa melkoiseen ihmissuhdesoppaan.

Bridget Jones: Elämä jatkuu sai kriitikoilta lähes yksimielisen negatiivisen tuomion. Elokuvakritiikkejä yhteen kokoavan Rotten Tomatoes -sivuston mukaan elokuvan arvosteluista vain 26 prosenttia oli myönteisiä.

”Elämä jatkuu on ennalta-arvattava jatko Bridget Jonesin tarinalle ja siinä on liikaa slapstick-huumoria ja hölmöyttä”, sivustolla kirjoitetaan kriitikoiden arvioiden yhteenvetona.

Jos elokuvasarjan ensimmäinen osa on näkemättä, sekin esitetään tänään heti toisen osan perään.

Voit katsoa elokuvan trailerin alta.

Bridget Jones
TV5
21.00

Lue myös: Renée Zellweger palasi julkisuuteen - "Aloin kaipaamaan sitä"

Lähteet: Rotten Tomatoes, Wikipedia

Kilpailut

Uusimmat