Kuva: Lars Johnson / Nelonen

Tänään tv:ssä: Temptation Islandin miehet tyrmistyvät naisystäviensä teoista - "Paskalta tuntuu"

29.03.2018 07:15 - Iiro Myllymäki

Dani järkyttyy nähdessään, miten läheisiin väleihin Eve ja Kalle ovat päätyneet.

Tämäniltaisessa Temptation Island Suomi -jaksossa päästään taas iltanuotion ääreen. Pariskunnat saavat tilannepäivitystä siitä, mitä oma kumppani on toisella saarella puuhastellut ja kyyneliltä ei tälläkään kertaa vältytä.

Ensin iltanuotiovuorossa ovat miehet. Monissa videon katsominen saa aikaan suorastaan tyrmistyneitä tunteita. Dani näkee videolta, miten hänen tyttöystävänsä on lähentynyt Kallen kanssa. Even kuullaan myöntävän videolla, että hänen olisi mahdollista ihastua saarella.

- Ihan paskalta tuntuu. Sori mä oon vähän hämmentynyt, Dani sanoo videon katsottuaan ja on silminnähden järkyttynyt.

Yksi kuluvan kauden puhuttaneimmista asioista sekä ohjelmassa että katsojien keskuudessa on ollut Eliaksen ja Vilman suhde. Eliasta on jopa syytetty narsistiksi. Näihin syytöksiin mies on nyt vastannut Instagram-tilillään. Voit lukea aiheesta lisää tästä jutusta.

Eliakselle iltanuotiolla näytetyssä videossa hän pääsee näkemään, mitä vähemmän mairittelevia asioita sinkkumiehillä on hänestä sanottavanaan.

- Tuli niin paljon valheita ja ylilyöntejä jätkien suusta, että niihin ei voi enää uskoa. Kaikki mitä teen, teen Vilman takia. Tarjoan Vilmalle mahdollisuuksia, joita hän ei itse välttämättä lähtisi kokeilemaan, Elias puolustautuu.

Lisää iltanuotiotunnelmia pääset katsomaan illan jaksosta. Temptation Island Suomi nähdään Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22.00.

Lue myös: Suomalaismuusikko muistelee vierailuaan Temptation Islandilla: "Lähdin sieltä tyhjin käsin!"

Kilpailut

Uusimmat