Kuva: Getty Images

Elton Johnin sanat satuttivat kaapista tullutta Ellen DeGeneresiä - "Millaista tukea tuo on?"

16.03.2018 12:15 - Iiro Myllymäki

Kun Ellen DeGeneres kertoi lesboudestaan 20 vuotta sitten, vastaanotto ei ollut hyvä.

Huimaa suosiota nauttiva talk show -juontaja Ellen DeGeneres, 60, tuli ulos kaapista vuonna 1997 sitcom-sarjansa erikoisjaksossa. Nyt nainen on muistellut Armchair Expert -podcastissa, millaisia reaktioita hänen ilmoituksensa tuolloin herätti. DeGeneres kertoo, että hän ei tuohon aikaan saanut juuri tukea muilta homoyhteisön jäseniltä. Nainen nosti esiin erityisesti laulaja Elton Johnin, 70, reaktion.

- Jopa Elton John sanoi, että ”ole jo hiljaa, kyllä me jo tiedämme että olet homo, ole vain hauska”. En ollut edes koskaan tavannut häntä, ja ajattelin, että millaista tukea tuo oikein on varsinkin toiselta homolta, DeGeneres kertoo.

Nainen myöntää, että miehen sanat satuttivat häntä. Kaapista ulos tulemisen jälkeinen aika oli naiselle muutenkin vaikeaa. Hänen tähdittämänsä sarja lopetettiin eikä hän saanut lainkaan työtarjouksia. Samaan aikaan hän sai kritiikkiä jopa homoyhteisön sisältä.

- Jotkut ajattelivat, että ”et ole tarpeeksi homo. Et tee tarpeeksi meidän yhteisömme puolesta, ja on niin monia muita, jotka ovat tehneet enemmän”. Ja minä vain mietin, että en ole missään vaiheessa sanonut olevani johtajanne tai että olisin tehnyt enemmän kuin muut. Haluan vain olla koomikko ja satun olemaan myös homo, DeGeneres sanoo.

Sittemmin kaikki kääntyi parhain päin. Ellen DeGeneres on yksi maailman rakastetuimpia talk show -juontajia ja myös vaikutusvaltainen HLBT-yhteisön asioiden ajaja. Nainen on ollut kymmenen vuotta naimisissa näyttelijä Portia de Rossin kanssa.

Lue myös: Ellen DeGeneres jakoi itsestään teinikuvan somessa - uskoisitko 15-vuotiaaksi?

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat