Kuva: Getty Images

One Direction -tähden rakas sujahti toisen miehen kainaloon - haluaa lietsoa mustasukkaisuutta

09.03.2018 11:15 - Katariina Auvinen

Cheryl Fernandez-Versini löysi itselleen komeaa seuraa gaalaillalliselta.

One Direction -komistus Liam Payne, 24, sekä hänen rakkaansa Cheryl Fernandez-Versini, 34, ovat monen lähteen mukaan ajautumassa eroon. Lähipiirin mukaan yhden lapsen vanhemmat ovat koettaneet saada suhdettaan toimimaan, mutta molemmat ovat liian kiireisiä, jotta heillä olisi aikaa toisilleen. 

Payne tekee töitä soolouransa eteen. Mies on nähty Yhdysvaltojen keikkojensa välissä viihtyvän useiden kaunotarten kanssa, kun taas Fernandes-Versini on ollu parin kotona Englannissa hoitamassa Bear-poikaa. 

Nainen julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan, jossa hän on päässyt näyttelijäkomistus, Tom Hardyn, kainaloon. Perheen lähipiiristä kerrotaan, että Fernandez-Versini on Hardyn fani, mutta kuvalla olisi myös toinen tarkoitus. 

- Cheryl tietää, että kuva tekee Liamin hyvin mustasukkaiseksi. Sen vuoksi hän ei todellakaan jättänyt tilaisuutta käyttämättä, kun hän näki Hardyn, lähde kertoo Daily Mail -julkaisulle. 

Pariskunta tapasi toisensa kaksi vuotta sitten. Pian seurustelunsa aloittamisen jälkeen he ilmoittivat odottavansa lasta. 

Lue myös: Toimittaja haastatteli julkkisparia suhdesotkusta - humalainen basisti varasti huomion taustalla

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat