Kuva: Getty Images

Nicole Scherzingeristä leviää kyseenalaisia kuvia - some kuohahti

06.03.2018 15:45 - Iiro Myllymäki

Nicole Scherzinger on poseerannut muun muassa remmiin kiinnitettyä leijonaa taluttaen. Kuvat herättivät heti eläinsuojelujärjestöjen huomion.

Laulaja ja X Factor -tuomari Nicole Scherzinger, 39, on herättänyt kohua netissä leviävillä kuvilla. Kuvissa nainen nähdään Dubaissa sijaitsevassa eläintarhassa kävelyttämässä ketjuun kiinnitettyä leijonaa ja leikkimässä vaatteisiin puettujen orankien kanssa. Nyt muun muassa eläinsuojelujärjestö PETA on tuominnut Scherzingerin toiminnan. PETAn mukaan kyseisessä eläintarhassa eläimiä kohdellaan kuin ne olisivat ihmisten leikkikaluja.

(kuva: Twitter)

- Se, että leijonat laitetaan remmiin ja orangeille puetaan vaatteita luo käsityksen, että villieläimet ovat ensisijaisesti ihmisten viihdyttämistä varten ja että ihmiset saavat tehdä niillä mitä haluavat sen sijaan, että ne jätettäisiin rauhaan, PETAlta kommentoidaan Metro.co.uk-sivustolle.

PETAn edustaja kertoo, että järjestö aikoo olla yhteydessä Scherzingeriin ja kehottaa häntä pysymään erossa vastaavanlaisesta toiminnasta jatkossa.

PETAn lisäksi muutkin tahot ovat ilmaisseet pettymyksensä laulajan toimintaa kohtaan. Animal Protection -järjestö on kirjoittanut Twitterissä, että naisen ”ainutlaatuisten kuvien takana on villieläinten jatkuva kärsimys”. Monet syyttävät Scherzingeriä osallistumisesta eläinten kaltoinkohteluun ja vääränlaisesta suhtautumisesta villieläimiin.

(kuva: Twitter)

(kuva: Twitter)

(kuva: Twitter)

Nicole Scherzinger on vastannut kritiikkiin tiedottajansa kautta. Tiedottajan mukaan Dubain kuningasperhe oli kutsunut laulajan villieläinten suojapaikkaan, jossa pidetään huolta eläimistä, jotka on pelastettu sirkuksista. 

- Eläinrakkaalle Nicolelle oli kerrottu, että kuninkaallisilla on eläinsuoja, jossa pidetään huolta eläimistä, jotka eivät voi palata luontaiseen elinympäristöönsä sen takia, miten niitä oli kohdeltu ennen pelastamista. Jos näin ei todellisuudessa ole ollut, Nicole pyytää anteeksi, Metro.co.uk-sivustolle kerrotaan.

Lue myös: Mikä peppu! Pilatesliike tekee oikeutta Nicole Scherzinger muodoille, katso

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat