Kuva: Mikko Räsänen

Saara Aalto vaihtoi profiilikuvakseen kissan kuvan - mistä on kyse?

19.02.2018 12:15 - Iiro Myllymäki

Saara Aalto markkinoi perjantaina julkaistavaa kappaletta kissateemalla.

Saara Aalto, 30, valmistautuu parhaillaan kolmannen euroviisuehdokaskappaleensa julkaisuun. Tämä näkyy muun muassa hänen sosiaalisen median tiliensä puolella. Aalto on nyt vaihtanut some-tiliensä profiilikuvaksi kuvan valkoisesta kissasta. Hivenen suttuinen kuva poikkeaa tyyliltään merkittävästi Aallon aiemmista profiilikuvista. Mutta mitä tällä kuvalla on tekemistä hänen tulevan kappaleensa kanssa?

Saara Aalto on nyt jakanut ensimmäisen teaser-videon Queens-nimiseen kappaleeseen liittyen. Videolla nainen silittää juurikin tätä valkoista kissaa sanoen ”this is my queen”, eli ”tämä on minun kuningattareni”. Voit katsoa videon alta tai tästä linkistä.

Queens-kappale julkaistaan ensi perjantaina. Aiemmin Saara Aallolta on julkaistu kaksi euroviisukarsintabiisiä, Monsters ja Domino. Kunkin kappaleen ympärille on rakennettu oma visuaalinen teemansa, joka on toistunut paitsi musiikkivideoilla, myös Aallon some-tileillä. Dominossa tämä teema oli glitter. Kyseisen sinkun kannessa Aalto oli verhonnut paljaan yläkroppansa glitterillä, ja kappaleen julkaisua edelsi glitter-teemainen video ja profiilikuva.

Monsters-kappaletta puolestaan mainostettiin videopätkillä musiikkivideon kuvauksista. Se, miten kissa lopulta liittyy Queens-kappaleeseen, selviää viimeistään perjantaina.

Suomen tämän vuoden euroviisuedustuskappale valitaan Uuden musiikin kilpailun finaalissa 3. maaliskuuta. Finaalissa nähdään Saara Aallon kaikkien kolmen ehdokaskappaleen live-esitykset, joiden on luvattu olevan tismalleen samanlaiset kuin ne itse Euroviisuissakin olisivat. Voittajasta päättävät puhelinäänestäjät ja kansainväliset raadit.

Lue myös: Saara Aalto selittää somessa käyttämäänsä #SA6-hashtagia - "Se on osa menneisyyttäni"

Kilpailut

Uusimmat