Kuva: Mikko Räsänen

Radio Novan Oku Luukkainen kahmi ehdokkuuksia RadioGaalassa: "Työvoitto"

13.02.2018 14:10 - Reija Saarinen

Luukkainen on kaikkiaan ehdolla kolmessa kategoriassa.

Radio Novan juontajalla, Oku Luukkaisella, 32, on aihetta juhlaan, sillä tänään julkaistiin jälleen Radiogaalan ehdokkaat.

Luukkainen löytyy listalta kolmesta eri kohtaa. Hän on ehdokkaana Vuoden radiojuontajaksi sekä Vuoden musiikkipäälliköksi. Tämän lisäksi Luukkaisen luotsaama Retroperjantai kilpailee Vuoden radio-ohjelman -tittelistä.

Luukkainen itse on iloinen saamistaan ehdokkuuksista.

- Viimeksi vuonna 2010 olen ollut ehdokkaana Vuoden juontajaksi radio Jyväskylästä. Silloin olin aika varma voitosta. Voittoa ei tullut ja bussissa matkalla takaisin kohti Jyväskylää mietin, että ensi kerralla menee paremmin. Ja nyt se seuraava kerta sitten on, näin kahdeksan vuotta myöhemmin, Luukkainen toteaa.

- On työvoitto olla tässä, sillä tämän eteen on tehty paljon. Tuli voittoa tai ei, niin olen iloinen tästä. Hienoa myös huomata, että osaaminen studion ulkopuolella on myös huomattu, Luukkainen toteaa viitaten musiikkipäällikkö-ehdokkuuteen.

Ennen kaikkea Luukkainen kiittelee kuulijoita.

- Retroperjatai-heimo on poikkeuksellinen. Heitä pitää kiittää juontaja- ja ohjelma- ehdokkuuksista. Toki koen kaikki ehdokkuudet sellaisiksi, että on kiittäminen kaikkia heitä, jotka ovat vuosien saatossa tukeneet ja tsempanneet. Heitä tällaisella hetkellä miettii lämmöllä, Luukkainen jatkaa. 

Lue myös: "Jos isäni olisi saanut päättää, minua ei olisi" - suomalaisjuontaja koskettavassa haastattelussa

Lue myös: Ihmiset haluavat syödä Oku Luukkaista? Oku: "Hämmentävää, mutta hienoa"

Kilpailut

Uusimmat