Kuva: Getty Images

Sarah Jessica Parker reagoi Kim Cattrallin tylyyn haastattelukommenttiin: "Se särki sydämeni"

02.02.2018 20:15 - Iiro Myllymäki

Kim Cattrall väitti, ettei hän ja Sarah Jessica Parker ole koskaan ollut ystäviä.

Sinkkuelämää-sarjan tähdet Sarah Jessica Parker, 52, ja Kim Cattrall, 61, ovat olleet huonoissa väleissä jo pidemmän aikaa. Naisten tuoreet haastattelukommentit eivät ole ainakaan parantaneet asiaa. Kim Cattrall kommentoi Piers Morganin haastattelussa, että hän ja Sarah eivät ole koskaan olleet ystäviä. Naiset kuvasivat Sinkkuelämää-sarjaa yhdessä yli kuuden vuoden ajan, ja sarjan loppumisen jälkeen sen pohjalta kuvattiin vielä kaksi elokuvaa.

- Olemme olleet vain kollegoita, ja tavallaan se on hyvin tervettä. Silloin työ- ja yksityiselämä pysyvät erillään toisistaan, Cattrall sanoi.

Sarah Jessica Parkerilta kysyttiin Andy Cohenin talk show'ssa, mitä tunteita nämä Cattrallin kommentit hänessä herättävät.

- Se särki sydämeni. Se oli harmillista kuulla, koska minun muistikuvani yhteisistä kokemuksistamme on hyvin erilainen, Sarah Jessica Parker vastasi.

Kim Cattrall (kuva: Getty Images)

Näyttelijä lisäsi, että hänen mielestään Sinkkuelämää-kuvauksissa näyttelijöiden välille muodostui paitsi ammatillisia, myös henkilökohtaisia siteitä. Kim Cattrall on aiemminkin kommentoinut, ettei vietä enää aikaa Sinkkuelämää-kollegoidensa kanssa. Hänen mielestään Parker "olisi voinut olla mukavampi" häntä kohtaan kuvausten aikana.

Sinkkuelämää-nelikon yhteenpaluuta on toivottu kolmannen elokuvan muodossa. Elokuva olikin jo hyvin vähällä toteutua, mutta Parkerin mukaan Cattrallin liian suuret vaatimukset ja diivailu kariuttivat elokuvan kokonaan. Hiljattain Ellen DeGeneresin haastattelussa Parker on kuitenkin valanut toivoa siitä, että elokuvan toteutumiseen saatetaan vielä keksiä keino jonakin päivänä.

Lue myös: Sinkkuelämää-tähtien välillä leimahti - Kim Cattrall puhuu suunsa puhtaaksi

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat