Kuva: Instagram

Oho, mikä muutos! Plusmalli Marjaana Lehtinen karisti kovalla treenillä 80 kiloa

29.01.2018 11:45 - Henna Koste

Marjaana Lehtinen on näyttänyt aina upealta. Nyt hän esittelee uutta muodonmuutostaan ja kertoo treenivinkkejä.

Hallitseva Suomen Miss Plus Size Marjaana Lehtinen, 35, on upea kaunotar. Nainen on ilmoittanut Instagram-tilillä pudottaneensa 80 kiloa painostaan. Lehtinen viihtyykin ilmeisen paljon salilla. Nainen on jakanut inspiroivia ennen ja jälkeen -kuvia Instagramissa, jossa hänen kovan työn tuloksensa todella näkyvät. 

Tuoreessa salikuvassaan Lehtinen kuvaileekin kuntokuuriaan. 

"Viime viikolla 3 salitreeniä, 2 aerobista, yhteensä 6 tuntia verta, hikeä ja kyyneleitä. Ja jokainen lihas huutaa mun kropassa, että mitähän helvettiä sä nainen taas teet mulle", Lehtinen kertoo kuvatekstissä. 

Hän vinkkaakin seuraajilleen, että painon pudottajan kannattaa laittaa ensin ruokavalio kuntoon. Vasta sen jälkeen on hyvä aloittaa liikunta. Sopivaa lajia hän neuvoo harjoittelemaan sitkeästi kolmesta viiteen kertaa viikossa kahden kuukauden ajan.

"Vaikka olisi kuinka kurjaa, niin lupaan, että se asenne vielä muuttuu ja alat nauttia siitä. Minunkin treenien ensimmäiset kuukaudet oli ihan hirveää kuraa. Ja oli jopa nyt haasteita motivaation kanssa, kun palasin kuuden viikon tauon jälkeen takasin salille", Lehtinen kannustaa.

Hän muistuttaa, että itselleen on syytä olla armollinen. Lepoa ei sovi unohtaa!

Katso kuvat missikaunottaren suuresta muodonmuutoksesta.

View this post on Instagram

Taas on se aika vuodesta kun sadat tuhannet Suomalaiset päättävät ottaa pian itseään niskasta kiinni. Mitä jos tällä kertaa tekisit sen viimeisen kerran? Muuttaisit asioita pysyvästi, niin saisit myös pysyvät tulokset. Mikään pikadietti tai valmennus ei sitä tee, jos palaat sen jälkeen entiseen. Meidän tulee tehdä sellaisia muutoksia, jotka voimme kantaa läpi elämän. EI dieteille, kyllä hyville elämäntavoille. . . Ensimmäinen kuva on otettu päivänä jolloin palkkasin itselleni PT:n @georgiopt ja päätin, että kaikki muuttuu nyt! Olin pudottanut painoa kymmeniä kiloja ja olo oli kuin keijukaisella, tunsin itseni kyllä kauniiksi mutta kaipasin energiaa. Olin tottunut olemaan hyvä kaikessa mihin ryhdyn, mutta tällä kertaa ei ollut niin! Olin rapakunnossa, enkä ollut hyvä oikein missään alkuun. Kyykkyyn pääsin tuskin edes omalla painollani, saati että olisi ollut puhettakaan lisäpainoista. . . En tiedä sattuiko mua enemmän salilla se, että olin poikki treeneistä vai ne kaikki muiden ihmisten halveksivat katseet. Muistan vieläkin kaikki ne kerrat kun kyyneleet nousi silmiini ja teki mieli luovuttaa, koska joku tuojotti mua. Onneksi päätin jatkaa, enkä luovuttanut, vaan päätin että tää tammikuussa uudenvuodenlupauksen tehnyt on täällä vielä helmikuussa, maaliskuussa, vuoden päästä ja 2 vuoden päästä jne... 💪🏼 Alkuun tarvitset vain yhden ihmisen joka uskoo suhun, ITSESI 💎 #trasformationtuesday #newyearnewmebullshit #starttoday #peproudofeverystep #jotainmitäeirahallasaa #gymtransformation

A post shared by Marjaana Lehtinen (@marjaana_lehtinen) on

Lue myös: Uskomaton muodonmuutos - Jenna laihdutti liki 40 kiloa vuodessa

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat