Kuva: Getty

Robbie Williams, Alicia Keys, Kesha... - Laulajatähdet, jotka väittävät nähneensä ufoja

13.01.2018 22:15 - Iiro Myllymäki

Monet musiikkimaailman tähdet uskovat nähneensä avaruusaluksia omin silmin.

Avaruusolioihin ja ufoihin uskovat nähdään monesti hieman höpsähtäneinä, ja varsinkin omakohtaisista ufohavainnoista kertovien ihmisten tarinoihin suhtaudutaan suurella epäluulolla. Monet julkisuudestakin tutut henkilöt ovat kuitenkin kertoneet nähneensä ufoja muodossa tai toisessa.

Kesha

(kuva: Getty)

Laulaja Kesha on kertonut viime vuonna haastattelussa nähneensä 5-7 avaruusalusta taivaalla Kaliforniassa.

- Istuin kivellä ja ihmettelin, mitä nuo oikein ovat. Sitten ne vain häipyivät. Tajusin, että ne olivat alieneita. Ne olivat avaruusaluksia! Ne näyttivät juuri siltä miltä niiden kerrotaan näyttävän. Ne olivat kuin pieniä tulipalloja taivaalla, Kesha kertoi.

Kesha vakuutti olleensa täysin selvin päin havainnon tehtyään.

Robbie Williams

(kuva: Getty)

Robbie Williams on kertonut useammastakin ufohavainnosta. Hän on muistellut haastattelussa, että vuonna 2008 hän makoili aurinkotuolissa Beverly Hillsissä hotellissa ja koki tuolloin ensimmäisen havaintonsa.

- Noin 90 metrin korkeudella näin neliömäisen asian, joka hiljaa lensi ohitseni, Williams kuvaili.

Lisäksi mies on kertonut näkemistään "kahdesta suuresta valopallosta" ja "mustan valon suuresta juovasta", joka yllätti hänet levytysstudiossa.

Kendrick Lamar

(kuva: Getty)

Hip hopin suuri tähti Kendrick Lamar kertoo olleensa kuusivuotias nähdessään ufon. Mies kertoo, että tilannetta on hankala kuvailla sanoin ja että kukaan ei ole koskaan uskonut häntä tässä asiassa.

- Luultavasti sen kokemuksen ansiosta teen musiikkia nyt. Kuka tietää. He varmaan antoivat minulle jotain energiaa, Lamar on sanonut.

Alicia Keys

(kuva: Getty)

Alicia Keys on kertonut uskovansa alieneihin, ja hänen mukaansa ne saattavat jo elää keskuudessamme. Hän myös uskoo nähneensä ufon.

- Eivätköhän kaikki meistä ole nähneet jotain lentämässä taivaalla outoon aikaan yöstä eikä se jokin muistuta lentokonetta, Keys on sanonut.

Ariana Grande

(kuva: Getty)

Laulajatähti on vuonna 2013 kirjoittanut Twitterissä, että hän hyvin luultavasti oli juuri nähnyt ufon. Nainen on palannut aiheeseen haastattelussa.

- Olisimme tyhmiä, jos ajattelisimme, että olemme ainoat ihmiset täällä, Grande sanoi.

Lue myös: Mystisen asteroidin ympärillä vellovat huhut - tutkijat epäilevät avaruusalukseksi

Lähteet: Metro.co.uk,Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat