Kuva: Getty

Mariah Careyn vaatimukselle irvaillaan netissä - muutama minuutti lavalla riitti tähdelle

02.01.2018 12:45 - Katariina Auvinen

Carey pyysi heti lavalle saavuttuaan kuumaa teetä uuden vuoden aattona.

Laulaja Mariah Carey, 47, kohahdutti omituisella esityksellään New Yorkin Times Squarella viime uuden vuoden aattona. Silloin juhlijoita kummastutti muun muassa Careyn epävireinen laulu, omituiset taustatanssijat ja mekko, joka oli hyvin läpinäkyvä. 

Tänä vuonna Carey palasi samalle lavalle ottamaan vastaan uutta vuotta. Nyt taustatanssijat kuitenkin loistivat poissaolollaan. Diivan maineenkin saanut nainen oli pukeutunut paksuun valkoiseen turkkiin, mutta hän silti kohahdutti vaatimuksillaan. 

Suurin osa ihmisistä oli seissyt tunteja pakkasilmassa, mutta Carey vaati heti lavalle päästyään kuumaa teetä. Kun teetä ei kiikutettu tähden eteen heti, hän näpäytti järjestäjiä. 

- Minulle kerrottiin, että täällä on kuumaa teetä tarjolla. Noh, täytyy selvitä tästä tilanteesta rankemman kautta, hän tokaisi ennen lauluesitystään. 

Nyt laulajan tokaisulle on irvailtu netissä. Moni ei voi ymmärtää, miksi Carey diivaili uuden vuoden aattona. Monelle käsittämättömäksi asian tekee vielä se, että Carey oli lavalla muutaman minuutin verran kun taas suurin osa ihmisistä oli hytissyt tuntien ajan odottaen esityksiä ja ilotulitusta. 

Lue myös: Mariah Careyn kyykky sekoitti sosiaalisen median - katso video, joka saa hämmentymään

Lähde: Elite Daily

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat