Kuva: AOP

Ihmis-Ken on alkanut vihata lempinimeään - paljasti nyt uuden nimensä

29.12.2017 12:45 - Iiro Myllymäki

Mies väittää, ettei ole koskaan edes halunnut näyttää Ken-nukelta.

Rodrigo Alves, 34, on tullut ihmisille tutuksi Ihmis-Ken-nimityksellä. Tällä on mediassa viitattu miehen pyrkimykseen näyttää kauneusleikkausten avulla kuuluisalta Ken-nukelta. Nyt mies kuitenkin kertoo Metro.co.uk-sivustolle, että todellisuudessa hän ei ole koskaan halunnut näyttää Keniltä ja hän haluaakin nyt tulla kutsutuksi aivan toisella nimellä.

Tästä lähtien Alves toivoo, että häntä kutsutaan nimellä Roddy Doll. Hänen mukaansa Ihmis-Ken-nimitys on täysin lehdistön keksimä, ja tämä nimitys on ärsyttänyt häntä koko julkisuudessa viettämänsä ajan.

- En näytä Ken-nukelta enkä pidä siitä, kun minua kutsutaan Keniksi. Olen sitä mieltä, että Ken ja Barbie edustavat täydellistä miehen ja naisen kehoa, mutta lempinimeni antaa minusta tyhmän kuvan eikä edusta sitä, kuka todella olen, Alves kertoo.

Mies kuvaa itseään, Roddy Dollia, hauskaksi, karismaattiseksi, rehelliseksi ja vilpittömäksi.

- Roddy Doll rakastaa juhlia ja muotia. Vaikka hän saattaa näyttää pinnalliselta, hän on fiksu ja osaa puhua viittä kieltä, mies sanoo.

Vuonna 2018 mies keskittyy muun muassa kuvaamaan omaa tosi-tv-ohjelmaansa, jossa hän kiertää ympäri maailmaa. Yli 60 kauneusleikkausta läpikäynyt mies kuitenkin aikoo ennen tätä mennä vielä yhteen operaatioon, jossa häneltä poistetaan neljä kylkiluuta hoikemman ulkomuodon vuoksi.

Lue myös: Ihmis-Ken matkusti Intiaan detox-lomalle - esittelee nyt dieetin tuloksia uusissa kuvissa

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat