Kuva: AOP

Kim Kardashian sai vihaista palautetta vauvakutsuistaan - tärkeä henkilö puuttui joukosta

16.11.2017 08:45 - Katariina Auvinen

Ihmiset ihmettelivät, miksei nainen ollut kutsunut sijaisäitiä kutsuille.

Seurapiirikaunotar, Kim Kardashian, 37, odottaa tyttövauvaa sijaisäidin avulla. Vauva syntyy aivan muutamien viikkojen kuluttua. Nainen piti hulppeat vauvakutsut viime viikonloppuna, joihin oli kutsuttu Kardashianin lähimpiä ystäviä ja perheenjäseniä. 

Nyt nainen on saanut kritiikkiä siitä, että hänen vauvakutsuiltaan puuttui monen mielestä tärkein henkilö, nimittäin sijaisäiti. Fanit ovat ihmetelleet, miksi nainen ei halunnut suoda tälle tilaisuutta saapua paikalle. 

Kardashian on itse kertonut julkisuudessa, että hän haluaa pitää mahdollisimman vähän yhteyttä sijaisäitiin. Pariskunta saa kuitenkin päivityksiä naisen terveydestä sekä vauvan tilanteesta. Kaunotar on myöntänyt, että hänelle sijaisäidin käyttäminen ei ole helppoa, koska raskaus ei ole samanlaista kuin jos kantaisi lasta itse. 

(kuva: AOP)

- Jokainen joka miettii, että sijaisäidin käyttäminen olisi helppoa, on väärässä. Et voi itse kontrolloida mitään, hän kertoo Mirror-julkaisun mukaan. 

Kardashian ja hänen miehensä, Kanye West, päätyivät sijaisäitiin kolmannen vauvan kohdalla, koska lääkärien mukaan kolmas raskaus olisi voinut olla kohtalokas Kardashianille. 

Lue myös: Kim Kardashian vahvisti tulevan vauvan sukupuolen - naiselta tiedusteltiin myös Kylien raskaudesta

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat