Kuva: Mikko Räsänen

Mikko Leppilammen vaatekaappi: Yli 60 pukua!

07.11.2017 18:45 - Katariina Auvinen

Mikko Leppilampi oppi pukujen käyttämisen jo lukioiässä.

Juontaja, näyttelijä ja muusikko Mikko Leppilampi, 39, tunnustautuu ehdottomasti pukumieheksi. Mies nähdään usein tyylikkäänä klassisissa ja juuri hänelle räätälöidyissä puvuissa. Pukuinnostus alkoi jo lukioikäisenä. 

- Vietin kaksi viimeistä kouluvuottani Kanadassa sisäoppilaitoksessa, jossa pukeuduimme pukuun joka päivä. Silloin opeteltiin muun muassa kravattisolmuja, joten innostus lähti jo silloin. Puku ei tarkoita minulle missään nimessä kankeutta. Kyllähän James Bond tekee myös mitä ihmeellisimpiä asioita puku päällä, Leppilampi nauraa Voice.fi:lle antamassaan haastattelussa. 

Vapaa-ajallaan hän urheilee paljon, joten verkkareissa tulee vietettyä myös aikaa.

- Mutta jos pitäisi miettiä olenko sellainen tuulipuku-urheilija vai italialainen jalkapalloilija, olen ehdottomasti italialainen jalkapalloilija, hän naurahtaa.

Aina töihin tai tapaamisiin lähtiessä, hän vetäisee puvun päälle. 

- Puku on kuin työhaalari minulle. Kaapistani löytyy niin punaisia kuin vihreitäkin pukuja, mutta tyylini on värimaailmaltaan aika klassinen. En kamalasti valehtele, jos sanon kaapistani löytyvän noin kuusikymmentä pukua, hän kertoo. 

(kuva: Mikko Räsänen)

Leppilampi myöntää, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä paremmin oma identiteetti alkaa rakentua tyylin osalta. 

- Tykkään heittäytyä ja se näkyy minusta. Jos mennään esimerkiksi luontoon, silloin on erävermeet aivan viimeisen päälle.

- Olen sitä mieltä, että jokaisen pitäisi joskus miettiä, että millainen actionfiguuri sinusta tehtäisiin. Minä olisin ehdottomasti pukumies. 

Lue myös: Mikko Leppilampi ryhtyi kuntokuurille: "Pitää näyttää hyvältä puvuissa"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat