Kuva: AOP

Simon Cowell paljasti syyn sairaalaan johtaneelle kaatumiselleen - vaatii toimenpiteitä

30.10.2017 12:15 - Katariina Auvinen

Cowell kiidätettiin sairaalaan viikonloppuna, kun hän kaatui pahasti portaissa.

Uutisoimme perjantaina täällä, että kykykilpailuohjelmien tuomarina tunnettu Simon Cowell, 58, on kiidätetty sairaalaan. Cowell kaatui kotonaan, kun hän oli tulossa alas rappusia. Mitä ilmeisimmin Cowell oli pyörtynyt rappusissa. Mies kertoi tuolloin olevansa tapauksesta järkyttynyt. 

Nyt mies on saanut lääkäreiltä lisätietoa terveydentilastaan. Hän kertoo, että kaatumisen on aiheuttanut matala verenpaine, jonka vuoksi Cowellin pitää ottaa rauhallisesti. Ikääntyneillä matalaan verenpaineeseen on usein syynä jokin sydän- tai verisuonisairaus. Tällaista vahvistusta Cowell ei ole kuitenkaan julkisuudessa antanut. 

- Tällaisissa tilanteissa saa muistutuksen siitä, ettei olekaan voittamaton. Minun pitää pitää itsestäni huolta kolmevuotiaan poikani, Ericin, vuoksi, Cowell vannoo Mirror-julkaisussa. 

Mies paljasti, että ennen pyörtymistään, hän oli tuntenut olonsa hieman huonoksi. Sen vuoksi hän oli lähtenyt hakemaan alakerrasta lämmintä maitoa. Cowell pyörtyi siinä vaiheessa, kun hän oli astelemassa takaisin yläkertaan. 

Mies sai pudotessaan pienen aivotärähdyksen, mutta hänelle ei käynyt onneksi pahemmin. 

Lue myös: Simon Cowell puhuu vieläkin kuolleille vanhemmilleen: "Tiedän, mitä he vastaavat"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat