Kuva: Instagram

Puolison onnettomuus pysäytti Ensitreffit alttarilla -tähden: "Sydämeni löi tyhjää"

19.10.2017 18:11 - Anna Hopi - Luettu 2 594 kertaa

Miehen polkupyöräonnettomuus säikäytti Pian.

Ensitreffit alttarilla -sarjan ensimmäiseltä kaudelta tuttu Pia pelästyi todenteolla, kun hänen puolisonsa joutui onnettomuuteen polkupyörän kanssa alkusyksystä. Nainen kertoi asiasta blogissaan.

Pia tuli kotiin ja ihmetteli, miksi puoliso ei ollut tullut tuttuun tapaansa kotiin. Hän laittoi viestiä ja kysyin miehen olinpaikkaa.

"Parin minuutin kuluttua puhelin soi. Toisessa päässä oli tuntematon henkilö, joka kertoi mieheni kaatuneen pyörällä. Tämä ohikulkija oli löytänyt hänet makaamassa tieltä tajuttomana. Sydämeni löi tyhjää. Onnettomuuspaikka oli lähellä, eikä ambulanssi ollut vielä ehtinyt paikalle. En tiedä olenko koskaan polkenut niin lujaa", Pia kertoo.

"Jalkakäytävällä istui shokissa oleva mies. Muisti pätki, eikä kukaan osannut sanoa, mitä oli tapahtunut. Ambulanssi saapui ja vei miehen mennessään. Minä talutin vääntyneen pyörän kotiin ja jäin sydän syrjällään odottamaan soittoa sairaalasta."

Mies selvisi asiasta kuitenkin säikähdyksellä. Pia kertoo tekstissään olevansa onnellinen siitä, että puoliso tajusi käyttää pyöräilykypärää.

"Nyt neljä viikkoa myöhemmin kaikki on jo hyvin. Pyörä kulkee entiseen malliin ja kaatumisesta on jäljellä enää hyvää vauhtia vaalenevat arvet."

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Pia nai Jussin. Pari kuitenkin päätyi yhteiselon lopussa eroon. Pia ei ole halunnut tuoda nykyistä puolisoaan julkisuuteen. (kuva: MTV)

Ensitreffit alttarilla AVA:lla tiistaisin kello 21.

Radio Nova etsii yhdessä Ensitreffit alttarilla -ohjelman kanssa kaikkien aikojen suurimpia rakkauslauluja. Mikä laulu tuo mieleesi spesiaalin hetken? Äänestä biisisuosikkiasi täällä.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -sarjan Samuel kosi Tiinaa polvillaan keittiössä: "Itkuhan siinä tuli!"

Arvostele artikkeli

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat