Kuva: Senja Rapila

Krista Siegfrids vitsailee tuoreesta avioliitostaan - "Melkein erosimme tänään"

15.10.2017 15:15 - Iiro Myllymäki

Krista Siegfridsillä on takanaan ensimmäinen viikko vaimona.

Laulaja Krista Siegfrids meni hieman yli viikko sitten lauantaina naimisiin puolisonsa Janne Grönroosin kanssa kotikaupunkinsa Kaskisten idyllisissä maisemissa. Nainen on hehkuttanut naimisiinmenoaan sosiaalisessa mediassa. Ensimmäisen hänen jakamansa hääkuvan pääset katsomaan tästä jutusta.

Siegfrids on jakanut enemmänkin kuvia hääpäivältään sosiaalisessa mediassa. Uusimman kuvansa kuvatekstissä nainen vitsailee ensimmäisen avioliittoviikon tunnelmista.

”Yksi viikko takana aviopuolisoina. Melkein erosimme tänään, kun hävisin hänelle squashissa. Muuten menee oikein hyvin”, Siegfrids veistelee. Voit katsoa kuvan alta tai tästä linkistä.

Aiemmin julkaistussa kuvassa Siegfrids kertoo lisää erittäin kauniista häämekostaan. Nainen kertoo, että hankki puvun Zazabella-nimisestä helsinkiläisliikkeestä.

”Se oli eka mekko minkä näin ja rakastuin siihen ensisilmäyksellä!” Siegfrids kirjoittaa. Kyseisen kuvan voit katsoa alta tai tästä linkistä.

Siegfridsillä ja Grönroosilla on koti sekä Helsingissä että Tukholmassa. Siegfrids luo musiikkiuraa parhaillaan Ruotsissa, ja Grönroos toimii Aftonbladet-lehden aamu-tv-ohjelman juontajana. Siegfridsin edellisen 1995-nimisen sinkun voit kuunnella alta, jos laitteellesi on asennettuna Spotify.

Lue myös: Krista Siegfrids jakoi hauskoja videoita uima-altaalta - yllätettiin pahemman kerran

Kilpailut

Uusimmat