Kuva: AOP

Pricilla Presley avautui pakkomielteestään - Elvis ei nähnyt vaimoaan ikinä ilman meikkiä

11.10.2017 19:15 - Katariina Auvinen

Pricilla Presley tapasi Elviksen naisen ollessa vain 14-vuotias.

Elviksen ääni kaikuu upeasti, kun legendan ääni herää henkiin Suomessa sinfoniaorkesterin säestämänä Helsingin jäähallissa toukokuussa. Elvis in Concert - "The Wonder of you" -Live on screen konserttikiertuetta tähdittää Czech National Symphony Orchestra. Lavalla vierailee myös Elvis Preselyn entinen vaimo, Pricilla Presley, 72.

Pricilla Presley erosi Elviksestä jo vuonna 1973, mutta miehellä oli suuri vaikutus naisen elämään. Pricilla tapasi Elviksen ollessaan vain 14-vuotias. He menivät naimisiin ja saivat tyttären, Lisa Marien, vuonna 1968. Pariskunta erosi vuonna 1973, mutta he kasvattivat tytärtään yhdessä. 

Pricilla on jakanut muistoja fanien iloksi hänen ja miehensä elämästä vuosien saatossa. Esimerkiksi viime vuonna hän paljasti, ettei ikinä antanut Elviksen nähdä hänen pukeutuvan. Elvis ei Pricillan mukaan ikinä nähnyt tätä täysin luonnollisena. Hänellä oli aina hieman meikkiä kasvoillaan miehensä seurassa. Se tarkoitti sitä, että hän joutui muun muassa heräämään ennen miestään, jotta hän ehti meikkaamaan itsensä. 

Elviksen kuoleman jälkeen Pricillasta tuli entisen miehensä omaisuudenhoitaja. Nainen kertoo, että hänellä on kunnia olla mukana tulevalla konserttikiertueella, jossa kuullaan niin rokahtavampaa Elviksen tuotantoa kuin balladeitakin. 

(kuva: AOP)

Elvis in Concert -lippuja myy Lippupiste.  

Lähde: The Sun 

Kilpailut

Uusimmat