Kuva: AOP

Hollywoodin tähtiparin outo perinne - eivät osta lapsilleen yhtään joululahjaa

09.10.2017 21:15 - Katariina Auvinen

Mila Kunisilla ja Ashton Kutcherilla on yhteensä kaksi lasta.

Hollywoodin näyttelijäpari, Mila Kunis, 34, ja Ashton Kutcher, 39, ovat tehneet joululahjojen suhteen mielenkiintoisen päätöksen. Pariskunnalla on yhteensä kaksi lasta, Wyatt, 3, sekä Dimitri, 1. Kunis ja Kutcher eivät tahdo antaa yhtään joululahjaa heidän lapsilleen. He eivät aio ostaa lahjoja ja he toivovat, ettei lapsille myöskään ostettaisi niitä. 

Pariskunta ei omien sanojensa mukaan tahdo kasvattaa lapsistaan kiittämättömiä kakaroita, jotka odottaisivat vain paljon lahjoja jouluna. 

-Aloitamme tämän perinteen nyt, koska kun lapset ovat pieniä, lahjoilla ei ole väliä. Viime vuonna tyttäremme oli kaksivuotias, jolloin isovanhemmat antoivat hänelle lahjoja. Sekin oli kuitenkin liikaa, koska jossain vaiheessa lapset odottavat vain tavaraa, Mila Kunis kertoo UNILAD-julkaisun mukaan. 

(kuva: AOP)

Kunis kertoo, että pariskunta on kertonut omille vanhemmilleenkin päätöksestään. 

-Olemme sanoneet vanhemmillemme, että jos heidän täytyy antaa lahjoja, niin vain yksi. Haluamme lahjoittaa jouluna varoja hyväntekeväisyyteen. Se on meidän perinteemme, Kunis avaa omia jouluperinteitään. 

Kunis on muuttanut Yhdysvaltoihin seitsemän vanhana. Hän on lähtöisin Venäjältä, jossa hän ei juutalaisuutensa vuoksi juhlistanut joulua. 

-Kun tulimme Amerikkaan, joulu oli kuitenkin täällä kaikkien juhla. Venäjällä näin ei ollut. Jos et ollut kristitty, et viettänyt joulua. Yhdysvalloissa perheemme osti joulukuusen ja vietimme aikaa yhdessä. Nyt kun meillä on lapsia, haluamme luoda oman perinteemme joulun suhteen, Kunis kommentoi. 

Lue myös: Mila Kunis ja Ashton Kutcher pukivat lapsensa hulvattomaan t-paitaan - katso humoristinen kuva

Lähde: UNILAD

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat