Kuva: Facebook

Nettihitiksi nousseen pluskokoisen naisen kuvista nousi yllättävä kohu - sai potkut töistään

02.10.2017 09:15 - Katariina Auvinen

Pariskunta halusi juhlistaa kihlaustaan vähäpukeisilla kuvilla.

Juuri kihlautuneiden teksasilaisten Stephanien ja Arryn kihlajaiskuvista kohistiin pari viikkoa sitten ympäri maailmaa. Kuvista on tykätty tuhansia ja tuhansia kertoja sekä sitä on jaettu 85 000 kertaa. Kihlajaiskuvissa Stephanie poseeraa ilman yläosaa. Hän myös paljastaa odottavansa parin ensimmäistä lasta. 

Kuvat julkaisi parin valokuvaajana toiminut, Bria Terry. Erityisesti kuvien tarkoituksena oli näyttää, että on sama minkä kokoinen olet, voit olla seksikäs ja kaunis silti.

Nyt valokuvista on koitunut Stephanielle yllättävää haittaa. Tämä nimittäin sai potkut töistään. Pankkialalla olevan naisen pomo oli kertonut, että yläosattomissa poseeraaminen ei ole suotavaa. 

Hänen pomonsa oli myös kertonut, että hän on huolissaan siitä, millaisen kuvan nainen antaa työntekijänä kuvien ansiosta firmalle. 

-Annoin tälle työlle yli vuoden elämästäni. Työskentelin todella kovasti ja pidin siitä, mitä tein. Ja nyt he antavat minulle potkut sen vuoksi, että tein jotain näin positiivista, Stephanie kertoo Mirror-julkaisun mukaan. 

(kuva: Facebook)

(kuva: Facebook)

Lue myös: Miehet paljastavat: Asiat, jotka muuttuivat kun menin kihloihin

Lue myös: Pariskunnan vähäpukeiset kuhertelukuvat leviävät netissä - mukana vahva viesti

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat