Kuva: AOP

Viihdelegenda sivaltaa Kim Kardashiania alastonkuvista: "Ei ole feminismiä, vaan huoraamista"

05.09.2017 09:06 - Anna Hopi

Kardashian joutui mediapersoona Sharon Osbournen arvostelun kohteeksi.

Kim Kardashian on yksi maailman suosituimmista julkkiskaunottarista. Nainen on onnistunut tekemään kauneudellaan miljoonabisneksen ja saavuttamaan suuren fanipohjan. Kaikki eivät kuitenkaan pidä Kardashianin vähäpukeisista poseerauksista ja alastonkuvista, joissa tähti poseeraa säännöllisin väliajoin.

Kim itse on sanonut haluavansa edistää feminismiä ja naisten oikeuksia paljastamalla alastonta kehoaan kuvissa. Hän on jopa ylpeillyt sillä, miten on ottanut kehon objektisoimisen oikeudet medialta itselleen.

Nyt mediapersoona Sharon Osbourne on sivaltanut Kardashiania. 64-vuotiaan suorasukaisuudesta tunnetun tähden mielestä Kardashian elättelee turhia luuloja itsestään.

- Kim sanoo, että hän tekee kaiken feminismin nimissä, mutta se ei ole feminismiä! Osbourne sanoi Daily Telegraph -lehdelle.

- Ne tytöt elävät vartaloillaan, puolet Los Angelesista on käynyt heidät läpi. Kaikki mitä he tekevät seksivideoista muovisiin läpinäkyviin mekkoihin ja kuntosalipukeutumiseen liittyy seksiin, ei naisten oikeuksien edistämiseen. Ja kuulkaa: jumala heitä siunatkoon, Osbourne jatkaa.

Rokkari Ozzy Osbournen vaimona tunnettu nainen alleviivaa, mistä vähäpukeiset kuvat hänen mielestään todella kertovat.

- Jos Kim haluaa näyttää kehoaan, se on ok. Mutta se ei ole feminismiä, se on huoraamista. Huoraamisessa ei ole mitään väärää, mutta muista aina mitä olet, hän sanoo.

Lähde: Daily Mail, Daily Telegraph.


Lue myös: Kim Kardashian jakoi paljastavan bikinikuvan - seuraajat paljastivat nolon yksityiskohdan

Kilpailut

Uusimmat