Kuva: AOP

Karita Tykkä julkaisi kauniin hääkuvan vuosipäivän kunniaksi - "Rakkaus, ystävä ja elämänkumppani"

09.08.2017 16:00 - Iiro Myllymäki

Karita ja Petri Tykkä ovat olleet naimisissa yhdeksän vuoden ajan.

Malli, hyvinvointivalmentaja ja entinen Miss Suomi Karita Tykkä, 40, on juhlistanut häidensä vuosipäivää Instagramiin lataamallaan kuvalla. Nainen meni yhdeksän vuotta sitten naimisiin lisäravinneyrittäjä Petri Tykän kanssa.

”Yhdeksän vuotta sitten sanoimme tahdon – rakastan ja tahdon edelleen. Paljon on vuosiimme mahtunut, niin ylä- kuin alamäkiäkin – joista kaikista olen kiitollinen. Matkaa on helpompi taivaltaa kun vieressä on rakkaus, ystävä ja elämänkumppani, jonka kanssa saan jakaa kaiken. Rakastan sinua!” Tykkä kirjoittaa Instagram-kuvan yhteydessä. Katso kuva alta tai tästä linkistä.

Kaunis hääkuva on kerännyt muutamassa tunnissa jo yli tuhat tykkäystä. Kuvaan on myös tulvinut onnittelevia kommentteja. Yksi onnittelija on ”kiinteistökuningattarena” tunnettu Kaisa Liski.

Avioparilla on vuonna 2010 syntynyt Luca-poika. Karita Tykkä on aiemmin kirjoittanut blogissaan siitä, miten hän ei ole toiveistaan huolimatta saanut toista lasta. Voit lukea tästä kirjoituksesta lisää tästä jutusta.

Lue myös: Karita Tykkä Anna-lehdessä: "Nuorempana mietin jatkuvasti, mitä muut minusta ajattelevat"

Kilpailut

Uusimmat