Miss Plus Size -Marjaana, 34, häpesi aiemmin pituuttaan - julkaisi naisia voimaannuttavan päivityksen

20.07.2017 12:00 - Anna Hopi

Marjaana Lehtinen haluaa olla esikuva muille naisille kehohyväksynnästä.

Miss Plus Size -kaunotar Marjaana Lehtinen, 34, tunnetaan kurvikkaamman kauneuden puolestapuhujana. Nainen julkaisi nyt Instagramissa kirjoituksen, jossa kertoo olevansa Erilaiset esikuvat -kampanjan keulakuvana Miss Helsinki Sephora Lindsayn ja Fitnessmalli-kisan finalistin Anni Valliuksen kera.

Marjaana avautuu kirjoituksessaan omasta polustaan kohti itsen hyväksyntää. Hän on aikaisemmin kertonut, miten oppi hyväksymään esimerkiksi kurvinsa.

"Mikä tekee musta erilaisen kauniin? Se että en ole normaalikokoinen/painoinen. Voin rehellisesti sanoa, että rakastan kurvejani. Treenaan ahkerasti salilla ja olen urheilullinen ja terve, vaikka en näytä fitness-urheilijalta", Marjaana avautuu Instagramissa.

Hän kertoo treenaavansa ahkerasti salilla ja olevansa terve, vaikka ei ulkoiselta olemukseltaan näytäkään fitness-urheilijalta.

"Yksi entinen heikkouteni on, pituuteni (177cm) olin jo teininä kaikkia 10-15cm pidempi ”friikki” joka harmitti. Muistan kun kouluterveydenhoitaja sanoi mulle 12-vuotiaana, että musta tulee 181cm pitkä, menin kotiin itkien.. Nykyään olen todella ylpeä pituudestani!" Marjaana tunnustaa.

Hän lisää vielä rohkaisevan lauseen, jolla haluaa tsempata muitakin hyväksymään oma kehonsa.

"Me ei olla täydellisiä barbie-nukkeja, eikä tarvii! Me ollaan ihmisiä!"

Mikä tekee sinusta erilaisen kauniin? Mikä asia on tai on ollut heikkoutesi? Mikä on parasta just sussa? Jaa kuva hästägillä #erilaisetesikuvat paremman itsetunnon ja itsensä hyväksymisen puolesta ❤ . . Me #erilaisetesikuvat @avatraining  @sephoralindsay haluamme kannustaa kaikkia hyväksymään itsensä sellaisena kuin on ja uskomaan siihen omaan juttuunsa ?? Tärkeää on myös tietää, että omien unelmiensa toteuttamiseen ei tarvitse asettua tiettyyn muottiin! . . Mä alotan vastaamalla itse.. (ei oo helppoo) Mikä tekee musta erilaisen kauniin? Se että en ole ”normaalikokoinen/painoinen” Voin rehellisesti sanoa, että rakastan kurvejani❤️ Treenaan ahkerasti salilla ja olen urheilullinen ja terve, vaikka en näytä fitness-urheilijalta. . . Yksi entinen heikkouteni on, pituuteni (177cm) olin jo teininä kaikkia 10-15cm pidempi ”friikki” joka harmitti. Muistan kun kouluterveydenhoitaja sanoi mulle 12-vuotiaana, että musta tulee 181cm pitkä, menin kotiin itkien.. Nykyään olen todella ylpeä pituudestani! . . Parasta mussa on, kasvot, iso hymy, pehmeät muodot ja se että uskon olevani myös kaunis sisältä! En asetu muiden yläpuolella tai ole ylenmielinen, se rumentaa kauneimmankin ulkokuoren. . . Me ei olla täydellisiä barbie-nukkeja, eikä tarvii! Me ollaan ihmisiä ?! . . A world full of Kardashians, be a Diana or be a Kardashian! Be What You Ever Want! Just Be You! . . Kuva: @akikuvaa Meikki: @flormarsuomi

Henkilön Miss Plus Size 2017 ? (@marjaana_lehtinen) jakama julkaisu


Lue myös: Fitness-urheilijan rehellinen kuva osoittaa kuinka keho muuttuu kuukautisten aikana - katso

Kilpailut

Uusimmat