Kuva: Sanni Isomäki

Jutta Gustafsbergin ja Juha Rouvisen hyvinvointikeskus-hanke nurin: "Katkeruudelle ei ole sijaa"

19.07.2017 12:18 - Anna Hopi

Yrittäjä haluaa säilyttää kiitollisen asenteen, vaikka tilanne onkin haastava.

Hyvinvointiyrittäjän Jutta Gustafsbergin ja Juha Rouvisen jättihanke Kurussa on kaatunut Ely-keskuksen tekemään valitukseen. Pari suunnitteli vielä keväällä hyvinvointikeskusta Ylöjärvelle järven rannalle. He kaavailivat paikan päälle Kuru Resortia, joka olisi ollut meditaatioon ja rentoutumiseen painottuva hyvän olon keskus.

Huhtikuussa kävi ilmi, että keskuksen suunnittelussa oli vastustusta. Kuru Resortille suunnitellut 822 neliötä ylittivät tontin rakennusoikeuden, mutta Ylöjärven kaupunki myönsi aluksi Gustafsbergille poikkeusluvan hanketta varten. Pirkanmaan Ely-keskus teki valituksen Ylöjärven kaupungille, minkä takia hanke on kaatunut.

Positiivisuudestaan tunnettu TV-persoona kertoo itse Kuru Resortin blogissa, ettei pariskunta aio yrittää enää viedä hanketta eteenpäin, vaan se on kuopattu lopullisesti.

- Katkeruudelle tässä ei ole kuitenkaan sijaa. Viranomaiset tekevät työtään ja kuten olen todennut, kaikella on tarkoituksensa, hän kirjoittaa blogissa.

"Rahallinen menestys on merkittävä"

Ratkaisu ei ole helppo, vaan se tuntuu huomattavasti myös naisen omassa rahapussissa. Hän ei siltikään halua jäädä vellomaan ikävään tilanteeseen.

- Rahallinen menetys on toki merkittävä, mutta tämä ei ole kuitenkaan päällimmäisenä mielessä vaan se, miten tätä upeaa paikkaa saataisiin tulevaisuudessa hyödynnettyä.

Gustafsberg ja Rouvinen omistavat 34 hehtaaria metsäalaa järven ympäriltä. Hyvinvointiyrittäjä viettää parhaillaan kesälomaa ja aprikoi samalla, mihin tonttia käyttää.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Aamulehti.

(kuva: Sanni Isomäki)

Lähde: Kuru Resort -blogi.

Lue myös: Jutta Gustafsberg paljasti uuden parisuhteensa - katso Facebook-kuva näyttävästä pariskunnasta

Lue myös: IS: Jutta Gustafsberg kävi meediolla edesmenneen miehensä takia: "Saimme yhteyden Petteriin"

Kilpailut

Uusimmat