Kuva: AOP

Pidästyskuvastaan tuttu komistus Jeremy Meeks eroaa vaimostaan - suutelukuvat olivat liikaa

12.07.2017 09:45 - Katariina Auvinen

Nykyisin mallina työskentelevä mies salakuvattiin läheisissä tunnelmissa seurapiirikaunottaren kanssa jahdilla.

Pidätyskuvastaan julkisuuteen bongahtanut Jeremy Meeks, 33, eroaa vaimostaan. Pari on täyttänyt avioeropaperit tällä viikolla. Meeksin vaimo, Melissa Meeks, 38, kertoi olleensa shokissa nähtyään hänen miehestään Turkissa otetut salakuvat. Meeks kuvatiin läheisissä tunnelmissa perijätär Chloe Greenin, 26, kanssa, jonka perhe omistaa Topshopin.

Komistus on ollut naimisissa vaimonsa kanssa yhteensä kahdeksan vuotta. Melissa kertoo Daily Mail -julkaisulle, että hän tiesi ettei voisi antaa miehelleen anteeksi pettämistä, mutta ei tiennyt miten kertoa erosta parin kahdelle lapselle. Melissa myöntää, että tunsi itsensä julkisesti häpäistyksi, kun hän näki kuvat miehestään ja Greenistä. 

Green julkaisi kuvan hänestä ja Jeremy Meeksistä Instagramissa, mutta hän poisti julkaisun sen jälkeen, kun parin lemmenhetkistä otetut kuvat levisivät maailmalle. Chloe Green ei ole antanut kohun häiritä, vaan hän on jatkanut lomailuaan Euroopassa. 

Jeremy Meeks tapaa seuraavan kerran vaimonsa oikeudessa, jossa päätetään muun muassa heidän lastensa huoltajuudesta, elatusmaksuista sekä omaisuuden jaosta. 

(kuva: AOP)

Melissa Meeksistä tuntui, että hänen miehensä häpäisi hänet julkisesti suudellessaan toista naista. (kuva: AOP)

Lue myös: "Maailman komeimman vangin" suhdesoppa: Pettää vaimoaan seurapiirikaunottaren kanssa?

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat