Kuva: Mikko Räsänen

Toni Wirtanen sai vahvistuksen yliluonnollisille kokemuksilleen Vain Elämää -kuvauksissa

02.07.2017 07:15 - Katariina Auvinen

Apulannan nokkamies on jo toistamiseen mukana syksyllä nähtävässä Vain Elämää -sarjassa.

Apulanta esiintyi torstaina Iskelmä festivaaleilla Himoksella menestyksekkäästi. Laulaja Toni Wirtasella, 42, Musiikkitaituri kiitti Iskelmä festivaaleilla juuri menehtynyttä opettajaansa, joka sai alkujaan Wirtasen kirjoittamaan ja purkamaan mietteitään paperille. Apulanta omisti opettajalle kappaleen "Valot pimeyksien reunoilla".

Musiikkitaiturilla on ollut kiireinen alkukesä, kun festareiden ja keikkojen lisäksi Wirtanen oli jo toistamiseen mukana Vain Elämää -sarjassa. 

Wirtanen oli mukana sarjan kolmannella tuotantokaudella vuonna 2014. Silloin Hirvensalmella sijaitsevassa Satulinnassa Wirtanen koki kummittelua Hirvensalmella sijaitsevassa Satulinnassa. Laulaja Jonne Aaron on myös kertonut kokeneensä paljon yliluonnollisia ilmiöitä samaisessa huoneessa, jossa Wirtanen majoittui edellisen kerran. Hän sanoi tuolloin Iskelmälle antamassaan haastattelussa heränneensä esimerkiksi siihen, että hänen vaatekaappinsa ovi oli auennut 90 astetta. 

Nyt kesän alussa kuvatussa sarjassa, Wirtasella oli tuotantotiimille pyyntö. 

- En halunnut missään nimessä kummittelevaan siipeen. Pyysin päästä muualle. Tosin jopa siellä sain varmistuksen epäilykselleni, että jotain yliluonnollista Satulinnassa on, laulaja sanoo. 

Se, miten asia selvisi ei hän suostu vielä paljastamaan, mutta tapahtuma oli herättävä ja vahvisti hänen epäilyksensä siitä, että Satulinnassa kummittelee. 

Artistien välisiä kyynärpäämittelöitä Wirtanen ei ole todistanut

Jari Sillanpää on kommentoinut, että hänen Cheekin välillä ollutta välirikkoa. Se kuitenkin kuitenkin korjaantui kuvauksissa. Paula Vesala on myös kertonut olevansa tyytyväinen asuessaan ulkomailla, koska silloin hän ei ole mukana artistien välisessä kilpailussa. 

Wirtanen ei ole huomannut henkilökohtaisesti artistien välistä kilpailua.

- Enemmänkin asia on mennyt rumaksi yhtiötasolla, en usko että artistien välillä kilpailua on niinkään. Tosin nykyisin on paljon etunimellä esiintyviä naisartisteja ja samankaltaisia räppäreitä tulee koko ajan lisää, että kyllä kilpailu kovenee koko ajan, Wirtanen sanoo.

Wirtasen mukaan Apulanta on suomalaisen musiikin mastodontti ja kuoleva anakonda. 

- Meidän tontille ei ole kamalasti tunkua. Apulanta on kuin kosminen tuuli, sitä ei voi estää, laulaja kiteyttää. 

Lue myös: TVOF-tähtivalmentajana debytoiva Toni Wirtanen: "Tykkään murskata ihmisten unelmia"

Kilpailut

Uusimmat