Kuva: AOP

Prinsessa Madeleine julkaisi hellyyttävän syntymäpäiväviestin pojalleen! Katso myös tuoreet kuvat

15.06.2017 16:45 - Katariina Auvinen

Ruotsin prinsessa Madeleinen ja hänen miehensä Chris O´Neallin nuorimmainen täyttää tänään kaksi vuotta. Madeleine juhlisti myös hääpäiväänsä viime viikolla.

Ruotsin prinsessa Madeleine julkaisi hänen virallisilla Facebook-sivuillaan onnitteluviestin rakkaalle pojalleen. Prinssi Nicolas täyttää tänään kaksi vuotta. Prinsessa on liittänyt mukaan suloisia kuvia syntymäpäiväsankarista.

"Emme olisi voineet toivoa kiltimpää, ihanampaa ja sydämellisempää poikaa kuin sinä olet." 

Ihanan syntymäpäiväkirjoituksen lisäksi Madeleine liitti mukaan myös tuoreita kuvia pojastaan. Syntymäpäivää perhe juhlistaa pienillä kakkukahveilla prinssin kunniaksi kuningashuoneesta kerrotaan. Facebook on täyttynyt jo nyt sadoista onnitteluviesteistä, jotka on osoitettu pienelle prinssille. 

Prinssi Nicolas on prinsessan ja hänen puolisonsa Chris O´Neallin nuorin lapsi. Pariskunnalla on yhteensä kaksi lasta. Prinsessa Leonore täytti helmikuussa kolme vuotta. Tällöin prinsessa julkaisi myös onnitteluviestin tyttärelleen Facebookisssa. 

Madeleinella on viime aikoina ollut syytä juhlaan, koska pariskunta juhlisti myös viime viikolla neljävuotishääpäiväänsä. 

Katso suloiset kuvat prinssistä alta, tai täältä

Lue myös: Victoria valitsi reikäisen mekon, Madeleine valtavat hihat - katso prinsessoiden asuvalinnat

Lähde: Expressen, Facebook

Kilpailut

Uusimmat