Kuva: AOP

Ranskan uuden presidentin 24 vuotta vanhemman vaimon ulkonäkö puhuttaa - upea ilmestys, onko luomu?

09.05.2017 10:45 - Rea Tallgren

Daily Mailin haastattelemien asiantuntijoiden mukaan Ranskan ensimmäinen nainen on turvautunut kirurgin apuun säilyttääkseen nuorekkaan ulkomuotonsa.

Emmanuel Macron voitti viikonloppuna Ranskan presidentinvaalit ja nousi ymmärrettävästi otsikoihin ympäri maailman. Nyt miehen vaimo Brigitte Trogneux on kuitenkin vuorostaan noussut puheenaiheeksi.

Brittien isoin nettilehti Daily Mail on nostanut esiin Brigitten uskomattoman ulkonäön. Kolmen lapsen äiti Brigitte on 24 vuotta 40-vuotiasta aviomiestään vanhempi. Hän on myös jo isoäiti. Sitä ei hevillä tosin uskoisi naisen kuvista. 

Daily Mailin haastattelemien asiantuntijoiden mukaan Brigitten täytyy treenata rajusti säilyttääkseen hoikan ulkomuotonsa. Sporttista ja nuorekasta ulkomuotoa korostavat myös Brigitten tyylikkäät ja trendikkäät vaatteet, jotka korostavat hänen siroa varttaan. 

Asiantuntijat kuitenkin arvioivat naisen myös turvautuneet plastiikkakirurgin apuun. Osa uskoo naisen käyttäneen vähintään botoxia, toiset jopa veikkaavat kasvojenkohotuksen kuuluvan tehtyihin operaatioihin. Vitivalkoisten hampaiden uskotaan vähintäänkin olevan taitavan hammaslääkärin kädenjälkeä.

Katso kuvia Ranskan tuoreesta presidenttiparista alta.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Huomenta Suomessa puhuttiin aikaisemmin tällä viikolla siitä, miten Macronin valinta presidentiksi vaikuttaa Eurooppaan. Voit katsoa keskustelun videon alta.

Kerroimme aiemmin neljästä meikkivinkistä, joiden avulla itsensä saa näyttämään huomattavasti nuoremmalta. Pääset lukemaan nuo vinkit tästä.

Lue myös: Miltä The Hills -kaunotar näyttää vuosia 10 kauneusleikkausoperaationsa jälkeen? Katso bikinikuvat

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat