Kuva: AOP

Adidas pyytää anteeksi lähettämäänsä "epäsoveliasta" sähköpostiviestiä: "Emme ajatelleet"

19.04.2017 15:45 - Iiro Myllymäki

Adidas onnitteli viestissään Bostonin maratonista "selviytyneitä". Kyseessä oli tahaton viittaus Bostonin maratonin pommi-iskuun vuodelta 2013.

Bostonissa juostiin maanantaina vuosittainen maratonjuoksukilpailu. Monella on vielä tuoreessa muistissa vuoden 2013 traagiset tapahtumat, kun kolme ihmistä kuoli ja 264 loukkaantui maratonissa kahden pommin lauettua maaliviivalla. Näiden tapahtumien takia eräs Adidaksen maratoonareille lähettämä sähköpostiviesti on nyt leimattu epäsoveliaaksi.

Adidas lähetti Bostonin maratonin juosseille ihmisille sähköpostiviestin, jonka otsikkokentässä luki: ”Onneksi olkoon, selvisit Bostonin maratonista!” Viestistä jaettiin kuvakaappauksia Twitterissä, ja ihmiset eivät olleet tyytyväisiä.

”Adidas, haluatte varmaan miettiä uudelleen tuon otsikkokentän”, kirjoittaa Mike Denison.

”Adidas teki pahan mokan tässä”, kommentoi puolestaan @Purely_Ant.

Muutama tunti sähköpostiviestin lähettämisen jälkeen Adidas lähetti anteeksipyytävän tiedotteen Huffington Postille.

”Olemme todella pahoillamme. Selvästikään emme ajatelleet tarpeeksi sähköpostiviestimme tahditonta otsikkoa. Pyydämme syvästi anteeksi virhettämme. Bostonin maraton on yksi inspiroivimmista urheilutapahtumista maailmassa. Joka vuosi tämä tapahtuma muistuttaa meitä juoksuyhteisön toiveikkuudesta ja sinnikkyydestä”, Adidas kirjoitti.

Lue myös: Adidas hylkäsi nuoren opiskelijan tekemän liikuttavan mainosvideon - nyt saattaa kaduttaa

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat