Kuva: Mika Parikka

Amerikan valloituksen epäonnistuminen oli katkeroittaa Mikko Leppilammen - avautuu Me Naisille

12.04.2017 11:00 - Emma Ylistalo

Amerikasta Suomeen palatessaan näyttelijä joutui aloittamaan puhtaalta pöydältä.

Näyttelijä Mikko Leppilammen, 38, ura alkoi aikanaan vauhdilla. Päärooli Helmiä ja Sikoja -elokuvassa ja siitä pokattu Jussi-patsas. Myös laulajana ja juontajana tunnettu mies kertoi Me Naiset -lehdelle, että tuona aikana ajatukset pyörivät vain oman navan ympärillä. Silloin näyttelijälle tärkeintä oli ainoastaan välttää virheiden tekemistä. 

Tätä vaihetta seurasi muutto silloisen vaimon Emilia Vuorisalmen ja Lilia-tyttären kanssa Los Angelesiin. Vuodet Amerikassa tekivät hyvää ja mies alkoi taas uskoa kykyihinsä näyttelijänä.

- Kun sitten 2010 asetuin takaisin tänne, jouduin aloittamaan puhtaalta pöydältä. Päädyimme Lilian äidin kanssa eroon. Kävelin pankkiin pyytämään 30 000 euron starttilainaa. Töitä ei ollut entiseen tapaan tarjolla. Siinä oli taas yksi tärkeä päätöksen paikka: katkeroidunko siitä, että jouduinkin palaamaan maitojunalla takaisin "Amerikan valloitukselta" vai käännänkö kokemukset vahvuudekseni. Nöyryyttä se ainakin opetti, Leppilampi kertoi Me Naiset -lehden haastattelussa. 

Nyt Leppilammen ura on Suomessa Lilian ja avopuolison Maryam Razavin kanssa. Mies ei olisi valmis jättämään kaikkea täällä rakentaakseen kansainvälistä uraa, vaan haluaa nyt rakentaa kotinsa tänne. 

Lue myös: Bändissä laulava Salatut elämät -näyttelijä: Olisin mieluummin rokkitähti!

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat