Kuva: AVA

Ihmisten ennakkoluulot harmittavat Sini Sabotagea: "Millaisena k*sipäänä ihmiset pitävät minua?"

17.03.2017 19:45 - Erica Alaluusua

Iholla-sarjan uudella tuotantokaudella mukana oleva Sabotage tuli tunnetuksi suomalaisille vuonna 2013 hitillään Levikset repee.

Rap-artisti Sini Sabotage, 31, nähdään Iholla-ohjelman uudella kaudella. Ohjelmassa viisi julkisuuden henkilöä kuvaa omaa elämääsä sekä arkeaan muutaman kuukauden ajan.

Levikset repee -hitin tehnyt artisti kertoo olleensa jo aikaisemmin televisiosarjan fani. Luettuaan lehdestä sarjan tekevän paluun, hän alkoi pohtia saisiko omaa imagoaan muutettua ohjelman kautta.

- Luin lehdestä, että Iholla-sarja palaa ja aloin miettiä, että se olisi loistava väylä tuoda oma persoona esiin. Soitin Moskito-tuotantoyhtiölle olevani kiinnostunut ja sieltä vastattiin, että he olivat juuri aikoneet soittaa minulle. Tähdet olivat siis kohdallaan, Sini nauraa Voice.fi:n haastattelussa.

Hän kertoo saaneensa usein keikkojensa jälkeen kommentteja, joissa ihmeteltiin artistin mukavaa persoonaa.

- Tuntui, että aina keikkojen jälkeen ihmiset tulivat sanomaan: ’En olettanut, että olisit noin kiva’. Kirosin, että millaisena k*sipäänä ihmiset oikein pitävät minua.

Sabotage ei halua vaikuttaa siihen, mitä tv:ssä näytetään. Hän kuitenkin paljastaa välillä soitelleensa tuotantotiimille katuessaan kuvaamiaan kohtauksia.

- Välillä on tullut soiteltua häntä koipien välissä, että sitä ei sitten välttämättä tarvitse näyttää. Luotan kyllä heidän arvostelukykyynsä.

"Haluaisin ihmisten huomaavan, kuinka paljon teen itse"

Sabotage kertoo, että etenkin negatiivisten tunteiden kertominen kameralle oli haaste.

- Välillä oli vaikeaa näyttää kameran edessä ne negatiiviset tunteet. Silloin ei huvittanut ottaa kameraa käteen, kun haluaisi, että vaikuttaisi iloiselta.

Artisti toivoo, että hänen oma tekemisensä tulisi sarjassa ilmi. Hänen oma tekemisensä ei nimittäin rajoitu pelkästään musiikkiin, vaan myös muihin asioihin sen ympärillä.

- Haluaisin ihmisten näkevän, että teen todella paljon itse. Suunnittelen itse asuni ja teen myös vaatteita todella paljon itse. Toivon että se näkyy, ettei ympärilläni olla vain liimailemassa ja laittamassa. Revin itse sitä tukkaa päästäni miettiessäni asuja.

Loppuun Sabotage paljastaa, että uutta musiikkia päästään kuulemaan huhtikuun puolivälissä. Hän myös vihjailee, että artistin tuotantoa kuultaisin tulevaisuudessa myös rapakon toisella puolella.

- Vuonna 2017 saadaan paljon uutta musiikkia ja uusia, mielenkiintoisia projekteja. Olin juuri Los Angelesissa, jossa pääsin tekemään yhteistyötä jenkkituottajien kanssa. Sain siellä vähän jalkaakin ovenväliin, minulla on siellä oma manageri.

Iholla-ohjelma nähdään AVAlla 3. huhtikuuta alkaen.

Lue myös: Sini Sabotagea ei tv-ohjelmissa vähään aikaan nähdä: Haluan keskittyä vain musiikkiin

Lue myös: Sini Sabotage osti asunnon - remontti ohi ja muuttopäivä tänään!

Kilpailut

Uusimmat